Aki szemmel látja a ppi különbséget, hát az.. az bizony nagyszerű! Főként a kijelző méretét illetve a note előnyét (stylus pen) vedd figyelembe vagy esetleg nézz youtube-on comparisont.
2015. okt. 25. 16:47
2/8 anonim válasza:
samsung galaxy s6om van!
tapasztalataim:
az akksija jól bírja,de ha le is merül gyorsan feltöltődik!
legtöbbször gyors!
hátránya: nem levehető a hátlapja ami ezek érdekében nem kivehető az akksi.
1hete van meg és ebben az 1 hétben 2szer lefagyott! ami elég baj mert amennyi pénzt elkérnek érte igazán nem kéne lefagynia!
2015. okt. 25. 16:50
3/8 A kérdező kommentje:
Lefagyott? o.O
Na hát azt mondjuk pont nem várnám...
2015. okt. 25. 16:52
4/8 anonim válasza:
Hát igen én se vártam volna tőle!:/
2015. okt. 25. 16:54
5/8 A kérdező kommentje:
Hát eddig tulajdonképpen minden a note mellett szól. Főleg üzemidő kérdésében, de azért szívesen várok egyéb tapasztalatokat is. :)
2015. okt. 25. 17:05
6/8 anonim válasza:
Nekem s6 edge plus van már 3hete de még egyszer sem fagyott le tökéletes kijelző aksi tökéletes gyorsan feltölt. Imádom . Azért mondom hogy ezt vedd meg mert a procija jobb mint a note 4nek nem melegszik mig a not néha igen meleg volt
2015. okt. 26. 23:10
7/8 A kérdező kommentje:
Nyilván, ha tehetném egy mostani csúcskészüléket választanék.
Azért adtam meg ezt a két lehetőséget mert kategóriájukban (főként ár) a legjobbnak ítéltem őket, egyéni tapasztalatokat viszont szívesen látok.
Azért köszönöm a választ. :)
2015. okt. 27. 01:09
8/8 anonim válasza:
hali. nekem note 4em van és számottevő problémát nem tudok róla írni. gondolkodtam a cserén én is mert az s6 edge+ nagyon tetszik, de úgy vagyok vele, hogy majd ha lesz s7 vagy vmi ilyesmi akkor váltok, mert nem gondolom, hogy akkora különbség lenne a kettö között leszámitva a dizájnt meg persze a benchmark teszteken elért pontszámokat. de a jelenlegi alkalmazásokban, játékokban nem hiszem h nagy változást lehetne észrevenni használat közben plusz a kijelzöjük is eléggé hasonló. ppiben szinte egyezik, talán az s6edge+nak nagyobb a fényereje egy picit. az egyetlen hátrány (nekem a qualcomm procis verzió van nemtudom h az exynosos melegszik-e) hogy nagyon hamar felmelegszik ha töltőn van bízom benne hogy nem a telefon hibás. Ja meg játékok közben is néha tojást lehetne rajta sütni ha nem dobom le energia takarékos módba. de nyilván 2700mhz hütés nélkül termeli a hőt, csak elég kellemetlen ha kb 70-80fokos és kapsz egy bejövö hivást...nemtudod a füledhez tenni. ez nagy hibája. de ezen kivül az elmult 8 honap hasznalat alatt még csak le sem fagyott ami óriási dolog. az s4emről sajnos ez nem mondható el, az szarrá fagyott meg mindent csinált amit nem kellett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!