Android vs iOS? Megéri elcserélni? Segítséget kérnék!
Jelenleg egy Huawei G620s-em van.
Napi szinten akadozik, és van hogy ki dob a facebookbol, pedig 4 magos 1gb rammal, és a tárhely sincs tele.Azon gondolkozom, hogy iOS-ra váltanék, de mivel a felsőbb kategóriára nincs pénzem, csak az iPhone 4 illetve 4s-re, ezek jöhetnek számításba. Megérné még arra lecserélni? Gondolom már sima 4-re nem igazán érné meg, de a 4s még talán belefér? Unom már, hogy nem találok egy normális androidos telefont, ezt gondoltam megpróbálkozok az iOS-al.
Váltsál iphone-ra ég és föld a kettő külömbsége,csak azért lassulnak azok max be ha valaki mindennap szinte a vírusos oldalakat nyomatja!!
Csak androidos telefonom volt (sony,samsung)és mind 70k+-ok voltak
Nem kell egy év és mind be fognak lassulni!!
Lét egy IPhone 4s és megváltózott a telefonról alkotót képem,mert régen mindig szidtam az iPhone mikor még nem ismertem!
Sajnos betört a képernyője és eladtam és megint Samsungom lett megint szenvedés és 4napja megvettem az iPhone 6s pluszt és megint szép az élet! Nagyon jó telefon csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!