Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs iOS? Megéri elcseré...

Android vs iOS? Megéri elcserélni? Segítséget kérnék!

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Huawei G620s-em van.

Napi szinten akadozik, és van hogy ki dob a facebookbol, pedig 4 magos 1gb rammal, és a tárhely sincs tele.Azon gondolkozom, hogy iOS-ra váltanék, de mivel a felsőbb kategóriára nincs pénzem, csak az iPhone 4 illetve 4s-re, ezek jöhetnek számításba. Megérné még arra lecserélni? Gondolom már sima 4-re nem igazán érné meg, de a 4s még talán belefér? Unom már, hogy nem találok egy normális androidos telefont, ezt gondoltam megpróbálkozok az iOS-al.

2015. okt. 23. 22:45
1 2 3
 21/21 LuffyAce válasza:
50%

Váltsál iphone-ra ég és föld a kettő külömbsége,csak azért lassulnak azok max be ha valaki mindennap szinte a vírusos oldalakat nyomatja!!

Csak androidos telefonom volt (sony,samsung)és mind 70k+-ok voltak

Nem kell egy év és mind be fognak lassulni!!

Lét egy IPhone 4s és megváltózott a telefonról alkotót képem,mert régen mindig szidtam az iPhone mikor még nem ismertem!

Sajnos betört a képernyője és eladtam és megint Samsungom lett megint szenvedés és 4napja megvettem az iPhone 6s pluszt és megint szép az élet! Nagyon jó telefon csak ajánlani tudom!

2015. okt. 30. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!