Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vs iOS? Megéri elcseré...

Android vs iOS? Megéri elcserélni? Segítséget kérnék!

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Huawei G620s-em van.

Napi szinten akadozik, és van hogy ki dob a facebookbol, pedig 4 magos 1gb rammal, és a tárhely sincs tele.Azon gondolkozom, hogy iOS-ra váltanék, de mivel a felsőbb kategóriára nincs pénzem, csak az iPhone 4 illetve 4s-re, ezek jöhetnek számításba. Megérné még arra lecserélni? Gondolom már sima 4-re nem igazán érné meg, de a 4s még talán belefér? Unom már, hogy nem találok egy normális androidos telefont, ezt gondoltam megpróbálkozok az iOS-al.

2015. okt. 23. 22:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne cseréld le az androidot, a 4s-sel sem jársz nagyon jól már. Ha eddig még nem volt iOS, akkor nagy változs lenne, nem biztos hogy megszeretnéd. A 4s is be fog fagyni egy idő után sajnos. Tapasztalat. :(
2015. okt. 24. 10:37
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Csak samsungot ne!!! Rohadt sok a panasz rá. A touchwiz egy förmedvény és az optimalizálásuk is nagyon rossz a samuknak ebben a kategóriában főleg. Csak ontják magukból a fosabbnál fosabb telefonokat és ezért van sok embernek samuja, mert kb mást nem is látnak meg nem is ajánlanak nekik.

Ilyen feltételekkel én nem cserélném el, mert már mindkettő nagyon régi iPhone.

A G620s pedig egy jó ár/értékű telefon. Valamit te ronthattál el. Tegyél fel másik launchert aminek kicsi a memória igénye.

2015. okt. 24. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Úgy látom azonnal megy a 0%-ra pontozás, ha az ember nem az ájfónt dicsőíti.. :D
2015. okt. 24. 11:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Amúgy aki lepontozott, kifejthetné mi a gondja.

A G620s-nek sem kellene lassúnak lenni, mikor gyengébb hardveren is fürgén fut az android, úgyhogy valószínűleg csak a rendszert kéne helyretenni...

2015. okt. 24. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval egyetértek! Lehet, hogy nem tetszik a Windows Phone kezelőfelülete, ízlés dolga, de akkor is hardvertől független, önmagában stabil és gyors rendszer, mégis megfizethető árban vannak a Lumiák, szóval a rendszer stabilitása és gyorsasága nem indok, az iPhone-nál akkor is a márkanevet kell megfizetni!

A G620s önmagában is nagyon jó telefon, az alsó kategória legjobbja Androidos fronton, és ár-érték arányban is nagyon megéri, ne cseréld le, ha nincs pénzed drágábbra! Inkább lépj be a menüben a telefon-kezelőbe, és ott tegyél rendet (például ami nem kell, töröld), és nézd meg, mikor volt utoljára optimalizálva a rendszer, és nyomj rá, hogy 100%-on legyen, egyből jobban fog futni a rendszer, meglátod!

2015. okt. 24. 14:21
 16/21 anonim válasza:
78%
Nem az lg leon az nem gyengebb....! jah ertem amugy
2015. okt. 24. 14:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban nagyon sok 4S van, és mivel egyik sem mai "csirke" már, érezhetően lassultak és fagynak. Nénikém jó párszor panaszkodott már arra, hogy a Facebook egyfolytában kidobja, a kamera is lassabban reagál a dolgokra.

Én fél éve váltottam 4S-ről Huawei P7-re, amit nagyon szeretek. Gyors, szép nagy a kijelzője, minőségben is odab.sz :) Egy dologban rosszabb: az ipohone kamerája sokkal szebb. Szóval én a helyedben nem váltanék 4S-re...

2015. okt. 26. 18:20
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A neten azt olvastam, hogy az LG Leon gyengébb mint a g620-s.

Mert a huaweiben adreno 306-os, 64bites rendszer van,a Leonban pedig adreno 305 32bites, valami a kijelző felbontása is jócskán le van maradva...amég a huaweié 1280 x 720 pixel ami HD, addig a Leoné 480 x 854 pixel ami még csak nem is qHD...tobbiben azthiszem azonosak.

2015. okt. 27. 01:07
 19/21 anonim ***** válasza:

#17-esnek igaza! Nekem is Huawei P7 van, és imádom, nagyon jó! Mielőtt megvettem volna, előtte is sokaktól hallottam, hogy a Huawei nagyon jó telefonokat csinál, és mit mondjak, igazuk volt! :)

Bár a kamerában kételkedem: a P7 egész jó képeket csinál, húgomnak 4s van, kipróbáltam a kameráját, de szerintem semmivel sem jobb a P7-es kamerájánál!

Összefoglalva ismét: a G620s nagyon jó telefon!

2015. okt. 28. 07:42
 20/21 anonim válasza:
hm.. lehet igazad van de az en leonom nem fagy le es gyors telefon de szerintem maradj az androidnal...
2015. okt. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!