Android vs iOS? Megéri elcserélni? Segítséget kérnék!
Jelenleg egy Huawei G620s-em van.
Napi szinten akadozik, és van hogy ki dob a facebookbol, pedig 4 magos 1gb rammal, és a tárhely sincs tele.Azon gondolkozom, hogy iOS-ra váltanék, de mivel a felsőbb kategóriára nincs pénzem, csak az iPhone 4 illetve 4s-re, ezek jöhetnek számításba. Megérné még arra lecserélni? Gondolom már sima 4-re nem igazán érné meg, de a 4s még talán belefér? Unom már, hogy nem találok egy normális androidos telefont, ezt gondoltam megpróbálkozok az iOS-al.
Vegyél samsungot, azok jók. És szolgáltatótól vedd, ne kártyafüggetlenül, nem véletlendül drágábbak.
iPhone státuszszimbólum azoknak, akik megengedhetik maguknak és rászorulnak hogy megmutassák, hogy nekik van.
80-100K körül már androdidból is jót kapsz.
De pont ez az, hogy nincs annyi pénzem rá.
Használtak között nézelődök, és 4s már van 35 körül.
Ennyiért meg normális androidosat meg nem találtam.
Mondjuk egy ilyen telefonnak nem kellene akadoznia, az enyém fele ilyen erős és simán fut.
Én utánanéznék hogy lehet "gyorsítani" rajta, kilőni felesleges alkalmazásokat, újratelepíteni, esetleg Cyanogenmodot tenni rá.
Iphone 4-el sem lennél előrébb.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!:)
Tudom, hogy már a iphone 4s sem egy atomerőmű, de azt mondják az ios nagyon megbízható rendszer, és fele annyiszor akad mint az android, még egy 4s-en is.
Ez mennyire igaz? Ha van valóságalapja, akkor váltanék iosra, egyenlőre a 4s-el.De nem tudom, mennyire megbízható.
De ez gyengébb mint a mostani huawei-m.
Csak az ios miatt cserélném le, mert azt hallottam nagyon stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!