Mitől lehet ilyen rossz a net a telefonomon? (iPhone 6)
Eddig tökéletesen működött a wi-fi, de tegnap óta, ha valamit meg szeretnek nyitni egy csomót kell várni. Pedig a wi-fi jel a legnagyobb erősségen van. Mikor megnyitok egy oldalt, akkor állandóan várakoztat, és a wi-fi jel mellett megjelenik az a forgó karika. Ki-be kapcsoltam, semmi, nincs tele a memória, más ötletem nincs. A lányom el szokta kérni játszani és elég sűrűn maszatosan adja vissza, meg elállit rajta csomó mindent. Lehet hogy esetleg bekoszosodott valahol?
(Legyszi ilyen választóktól kimeljetek, hogy "mert sz@r az iPhone", nekem 4 éve csak ez van és tökéletesen elégedett vagyok vele.)
Attól, hogy jó a jel még lehet lassú a kapcsolat.
Töltsd le ezt telóra és teszteld le a sebességet(rögtön AppStore-ba fog vinni ha telefonon nyitod meg)
Ha nagyon eltér az eredmény mint amire előfizettek, akkor érdemes lehet újraindítani a router-t.
Szerintem a szolgáltatóddal lesz a baj - lassú a kpacsolat.
Más wifi hálózaton normális a sebesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!