IPhone 5s-t szeretnék venni, rég akartam már, de barátnőm leakar beszélni, mert hogy rossz, ketté törik. Szóval kövessem az "álmomat", vagy maradjak az androidosnál?
Ketté törik??? Mi ez a bullshit?
Barátnőd sem lehet épp egy műszaki zseni...
A 6+nál voltak meghajlós dolgok, annál is csak akkor ha az Isten barma a farzsebében tartotta, és úgy ült le...
5S-nél soha fel sem merült ilyen hiba.
Soha a büdös életben nem hallottam KETTÉTÖRŐ iPhone-ról, különösen nem az 5/5S esetében, ami konkrétan egy kecses kis tégla. A kijelzője meg a ház tud ELTÖRNI, ha fólia és/vagy tok nélkül leejted, de ettől még használható marad.
Szerintem a barátnőd a 6-ossal keveri, de az sem KETTÉtört, hanem némelyik meghajlott egy-egy 300 kilós zsíros seggű amerikai hamburgerzabáló disznó valaga alatt.
Ha meg valaki barbár módon bánik egy telefonnal, annál bármelyik tönkre mehet, nem kell iPhone-nak lenni.
Szóval: ha van rá pénzed, nyugodtan vegyél iPhone-t, nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!