Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone akkucsere? Biztos az...

Iphone akkucsere? Biztos az akku a rossz?

Figyelt kérdés
Nemreg vettem egy iphone 5c-t hasznaltan (1,5eves).Nagyon hamar lemerul ,ha nem hasznalom akkor is eleg sokat merul(van hogy 2ora alatt merul 30 szazalekot) es volt hogy kikapcsolt mar 15 szazaleknal. Ha reggel leveszem toltorol legkisebb fenyeron kb 3ora net bongeszest bir ki.Minden ki van kapcsolva rajta (helymeghatarozas,wifi,mobilnet stb....)

2015. aug. 6. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
nagy valószínűséggel igen. ennyi idősen már kell egy akkucsere.
2015. aug. 6. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Én Iphone szervízbe dolgozom ilyenkor az alaplap hibás valószinű hogy ezen nemtudsz segíteni.Hozd be ide hozzánk www.iphone-szerviz.net és kicseréljók 50k +áfa
2015. aug. 6. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Akksit csak szervízben szereltesd, mert nem kivehető, nem olyan az iphone mint a többi vas, hogy csak úgy cserélgetni lehessen. Nyilván hozzáértő tag seperc alatt cserélni de nem javaslom ezt így. Hiába 5c, akkor sem kellene hogy így merüljön. Nekem is volt ilyen egyszer. Egy frissen telepített app volt a hibás amit akkortájban töltöttem le. Hiába volt bezárva manuálisan is az app akkor is szívta az akksit. AMint letöröltem, minden helyreállt. Sztem először ezzel próbálkozz.
2015. aug. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!