Milyen telefont lenne érdemes venni?
Figyelt kérdés
pár dolgot még írjatok hogy miért pont azt, és az árát is ha lehet :)2015. okt. 4. 20:24
1/13 anonim válasza:
Legalább egy árat írnál, mi honnan szopjuk ki hogy neked mi a jó és mennyiért...
2/13 A kérdező kommentje:
most ha oda írtam volna az árat akkor olyanok jönnek, hogy hát annyiért semmit, az nagyon kevés meg ilyenek, ezért ha valaki ír akkor el döntöm hogy meg veszem-e nem-e.
2015. okt. 4. 20:31
3/13 anonim válasza:
Most ha felsoroljuk hogy iPhone 6S, Samsung S6 Edge, LG G4... előrébb vagy? Azt sem írtad mire kell, mennyiből, milyen rendszert preferálsz, ennek a kérdésnek így pont semmi értelme.
4/13 anonim válasza:
Mennyit szánnál rá maximum? Mert ha ajánlunk egy telefont 200 000Ft-ért, de te csak 50-et tudsz rááldozni, akkor csak szitkozódni fogsz, hogy miért nem tudunk egy normális telefont írni.
5/13 anonim válasza:
iPhone 6/6S, HTC One M9, Samsung S6
6/13 A kérdező kommentje:
iphone 6ot ismerem
htc nem lenne rossz
samsungom már volt
2015. okt. 4. 20:50
7/13 A kérdező kommentje:
egyébként igen, egy normálist nem tudtatok még ajánlani.
2015. okt. 4. 20:50
8/13 A kérdező kommentje:
az meg ne érdekeljen, hogy mennyit áldozok rá. én dolgom
2015. okt. 4. 20:51
9/13 anonim válasza:
Akkor mi neked a normális?
Te dolgod hogy mennyit szánsz rá, de mi ajánljunk annyiért valamit, amit nem mondasz el hogy mennyi?
Sem azt hogy mire használnád, meg semmit.
Aha, értem. Na hello.
10/13 anonim válasza:
A kérdező valami részeg troll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!