Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefont szeretnék venni....

Új telefont szeretnék venni. Tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket érdemes? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Új telefont fogok venni és tanácsot szeretnék kérni Tőletek, hogy konkrétan melyiket ajánljátok. Nekem most egy ezer éves van és nem értek az új telefonokhoz. Szempontok, ami alapján válogatok:

- Könnyen kezelhető legyen

- Tartós legyen (ne kelljen egy év múlva lecserélni, mert elromlott)

- Jó minőségű képeket lehessen vele készíteni

- Használhassam a netet

- RunKeeper alkalmazást lehessen használni rajta, de főleg az első 4 tényezőn van a hangsúly.

40, vagy maximum 50 ezer forintig keresek ÚJ telefont. Inkább 40.

Tudtok ajánlani nekem egy konkrét telefont (konkrét típust), amiről tudjátok, hogy tartós, jó, könnyen kezelhető, stb? Köszönöm szépen előre is! Nekem SOS-ben meg kell vennem (pár napon belül), mert a régi ma romlott el.

2015. szept. 28. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most vennék új telót, így nagyjából már ismerem ebben az árszegmensben a készülékeket.

Ha megbízható kell, akkor az ismertebb márkáknál maradj.

40 alatt én csakis Lumia 535-öt vennék (ebben nincs LTE).

40 és 50 között szóba jöhet a Lumia 640, az 540, a Lenovo A5000 is talán, meg még a Lumia 1320 is.

2015. szept. 30. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit vettél végül?

gsmarena.com-on tudsz a legjobban informálódni.

2015. szept. 30. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Végül még nem vettem, de holnap fogok. Lumia 640 xl 4g és Huawei Ascend g620s közül fogok választani. Nem könnyű ám. :) Talán a Lumia szebb fotókat készít, a Huawei mellett pedig egy csomó más érv szól.
2015. okt. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!