Hol érdemes "új" telefont venni? Online GSM bolt, GSM bolt vagy esetleg kéz alól?
Szeretnék vásárolni egy Apple Iphone 5s készüléket, de nem tudom hol lenne érdemes.
1
Az Online GSMben- új készüléket lehet kapni 135 ezer körül, de viszont azt hallottam hogy nem mindig(?) magyar a menü, nem adnak dobozt csak készüléket. Ez valóban igaz lenne?
2
A helyi GSM boltban- lehet kapni 110ért 2 hónap garival, dobozzal, viszont ez nem új készülék
3
Kéz Alól- 90-100 körül lehet kapni olyat, aminek van papírja, de az a hátrány hogy nem mindent tud az ember kiprobálni(Wifi)
Szerintetek mi lenne a jó döntés?
Egyik se.Olyan helyről vegyél ahol 1 vagy 2 év gyári gari van,magyar nyelvű,bontatlan,új,minden tartozékkal,kártyafüggetlen
2015-ben az internet az egyetlen nyerő hely. A mezei boltokat a lúzereknek tartják fenn.
Ebay, aliexpress.
"Nem mindig magyar a menü, és nincs doboz, csak készülék" - igen, GSM Vonal és GSM Home, ezekre jellemzőek ezek, de ezeket az oldalakat messziről el kell kerülni, olcsók ugyan, de pont az említettek miatt a legrosszabbak! Ettől még nem kell általánosítani a webáruházakat! Mobilbirodalom, Mobilkereskedés, Mobilvarázs, ÚjMobilok, XXL GSM, VIP-Phone, Turbado, B-Tel - ezek például nagyon jók: gyári dobozban, összes gyári tartozékkal, magyar nyelvű menüvel, 1 vagy 2 év garanciával, 1-2 munkanap szállítási idővel, a legjobb árakon. Közülük például a Mobilkereskedésben gyári garanciával, az XXL GSM-nél pedig akár 3 év garanciával is kapsz telefont!
Ráadásul nem csak, hogy teljesen új telefonok, de még szállítási költséggel együtt is olcsóbbak, mint ha személyesen bemennél valami más igazi boltban!
Most láttam példa, hogy a 16 gigás 5S a Mobilvarázs-ban, az XXL GSM-nél, és az ÚjMobilok-nál is 136 ezerért van, Mobilbirodalom-ban is csak egy ezressel drágább, ezekről a helyekről hidd el, megéri, nem fogsz csalódni!
Ez még a többitől is jobb árakkal rendelkeznek.
En az uj gsm nevezetu kokler cegnel vettem 160 000 -ert!
Iphone 5s ahogy mondjak ha valami szharul indul,szharul is vegzodik es lass csodat igaz a mondas!
Azt hazudtak,hogy a futar atalakitja a simet nano simme! Na persze!
Kijott a srac se szamla se uvegfolia amit kertem,es se nano sim atalakitas.
De! A szamlan persze feltuntettek az uvegfoliat annak ellenere,hogy megsem kaptam.
Ket napra ra jott minden postan.
A keszulek ket hetig mukodott,pontosabban az ujjlenyomat olvasoja,majd egy honap mulva a keszulek is lefekudt!
Most mar masodik hete van garis szervizbe,de se hire se hamva.
Ket dolgot tudok levonni,vagy rohadt lassuak az alkalmazottak az applenel,vagy sok a munkajuk,amibol arra merek kovetkeztetni, hogy sok a rossz keszulek,tehat ez egy szhar marka!
En tobbet nem vennek ragottalmas cuccot az biztos.
Az apple készülékein ha japánba veszed még akkor is van rajta magyar nyelv.
Én eddig mindig webshopból rendeltem árukeresőn kinéztem a boltot ott mindig kamu ár van kint ha rákattintasz akkor a weboldalukon a magasabb ár az igazi ára a készüléknek. A kevesebb az a tartozék nélkülire vonatkozik ami amúgy általában soha sincs.
Apple készülékeire 1év gyári garancia van ami az aktiválástól indul a legtöbb webshop emellé szokta adni a saját 1-2év garanciáját ami semmit se ér. Az apple garanciánál viszont nagyon fontos hogy az euból származzon a készülék különben itt nem érvényesíthető a garancia.
Ha használtan vásárolsz gsm boltba akkor nagyon vigyázz mivel rengeteg ott a hibás készülék ki tudja mivel javították elötte...
Ha kéz alól szeretnél venni akkor a hardveraprót tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!