Ha iPhonet szeretnék venni,6 vagy 6s -t vegyek?
Üdv!
Keret van mind a kettőre, ki mit venne? Megéri az árát a 6s, vagy elég a 6 is? Itt konkrétan olyan emberektől kérdeznék akik régóta használnak iOS -t, és ismerik.. Tehát itt azon vagyok csak kicsit elgondolkodva, hogy megéri-e az árát a 6s, vagy 6 is bőven elég? Igényeim nem nagyon, facebook, messenger, viber, tudjak telefonálni, ne fagyjon le stb.. nem vagyok az a nagy videózós, fényképezős, persze néha csinálgatok fotót, de erre van céleszközöm, egy Nikon tükörreflexes gép :) Szóval adott a kérdés, várom a válaszokat, köszönöm.
szerintem is jó elég a 6, nekem is az van.
a biztosítás úgy van, hogy attól függ, milyet kötsz, törés esetén kell fizetned bizonyos önrészt(nyilván ha drágább biztosítást kötsz, akkor kevesebbet kell), és a többit fizeti a biztosító, és kapsz másikat.
Ha nem játszol, vagy futtatsz hardvernyúzó appokat, akkor bőven elég a sima 6. Amiket említesz, azok 1 giga RAM-mal is gond nélkül elfutnak. A fényképező igaz nagyobb felbontású lett, de az eddig látott tesztképek alapján nem számottevő a képminőségbeli javulás.
Nekem az egyetlen bajom a 6S-sel, hogy kisebb akksit kapott, pedig a 6-osé sem volt túl combos...
Garancia: van az AppleCare, de az Magyarországon még nem elérhető.
Van spéci garancia, kvázi biztosítás, erről lásd bővebben:
Ez utóbbi csak akkor működik, ha náluk veszed. De pl. a Media Makrtnak vagy a 220V-nak is van saját, hasonló konstrukciója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!