Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha iPhonet szeretnék venni,6...

Ha iPhonet szeretnék venni,6 vagy 6s -t vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Keret van mind a kettőre, ki mit venne? Megéri az árát a 6s, vagy elég a 6 is? Itt konkrétan olyan emberektől kérdeznék akik régóta használnak iOS -t, és ismerik.. Tehát itt azon vagyok csak kicsit elgondolkodva, hogy megéri-e az árát a 6s, vagy 6 is bőven elég? Igényeim nem nagyon, facebook, messenger, viber, tudjak telefonálni, ne fagyjon le stb.. nem vagyok az a nagy videózós, fényképezős, persze néha csinálgatok fotót, de erre van céleszközöm, egy Nikon tükörreflexes gép :) Szóval adott a kérdés, várom a válaszokat, köszönöm.

2015. okt. 3. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sebességre mindkettő bőven elég, a kijelző ugyanaz, a kamerában sok előrelépés nem történt, a 3D Touch meg a fene tudja... Egyelőre nem nagy szám. Főleg annyira, hogy kb. 100.000 forintot fizess érte. Én maradnék a 6-nál, igazából a 7-re lesz érdemes váltani.
2015. okt. 3. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Okker, és miujság ezzel az apple garanciával? Hogy megy ez manapság, megéri hozzá biztosítást kötni? Ha elejtem, összetörik tényleg cserélik újra, vagy hogy megy ez?
2015. okt. 3. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem is jó elég a 6, nekem is az van.

a biztosítás úgy van, hogy attól függ, milyet kötsz, törés esetén kell fizetned bizonyos önrészt(nyilván ha drágább biztosítást kötsz, akkor kevesebbet kell), és a többit fizeti a biztosító, és kapsz másikat.

2015. okt. 3. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már van 6, akkor nem éri meg váltani róla, viszont ha most veszel, mindenképp 6s-t. 2 GB RAM sajnos már régóta időszerű volt, és hardver sebessége ezt leszámítva is nagyobb mértékben nőtt. Én úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi pénzt kiadok egy eszközért, akkor nem (annyival) sokkal többért legyen már időtállóbb...
2015. okt. 3. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem játszol, vagy futtatsz hardvernyúzó appokat, akkor bőven elég a sima 6. Amiket említesz, azok 1 giga RAM-mal is gond nélkül elfutnak. A fényképező igaz nagyobb felbontású lett, de az eddig látott tesztképek alapján nem számottevő a képminőségbeli javulás.

Nekem az egyetlen bajom a 6S-sel, hogy kisebb akksit kapott, pedig a 6-osé sem volt túl combos...

Garancia: van az AppleCare, de az Magyarországon még nem elérhető.

Van spéci garancia, kvázi biztosítás, erről lásd bővebben:

[link]

Ez utóbbi csak akkor működik, ha náluk veszed. De pl. a Media Makrtnak vagy a 220V-nak is van saját, hasonló konstrukciója!

2015. okt. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!