Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen iPhonet vegyek?

Milyen iPhonet vegyek?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem beruházok egy iPhonera,ugye most kijött az 5C és qz 5S ,elvileg az 5C drágább lesz mint most az 5..Érdemes ilyet venni vagy elég a sima iPhone 5 is?

2013. szept. 11. 19:00
 1/5 anonim válasza:
Szerintem elég a sima 5, ha azt nézted ki. Az 5c nem lesz drágább mint a mostani 5. Pont az volt a lényege, hogy olcsóbb műanyag anyaghasználatú telefon legyen. Igaz, ezt nem sikerült elérniük, mert így is baromi drága, annyi lesz mint amennyi a 4 volt az ő idejében. Az 5s meg a sima hardver gyorsítós téma. Szóval szerintem inkább az 5. Ilyen drágán én személy szerint biztos nem vennék ennyiért egy műanyag iPhone-t.
2013. szept. 11. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
5C kb 170 lesz, az 5S pedig 210. az 5-t pedig kivezetik.
2013. szept. 11. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja olvastam hogy kivezetik, de mi értelme?
2013. szept. 11. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Az 5C dárább lesz, mint eddig a 4S volt. Ezt már látni lehet a megjelent nyugat európai árlistákon. Amiken magasabban van az áruk, mint az i4S volt.

Amúgy én is inkább 5-öst vennék még alu házzal, de azt sajnos már nem fogok. Így valszeg marad az 5S.

2013. szept. 11. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
még lehet kapni 5-öt is
2013. szept. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!