Milyen iPhonet vegyek?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem beruházok egy iPhonera,ugye most kijött az 5C és qz 5S ,elvileg az 5C drágább lesz mint most az 5..Érdemes ilyet venni vagy elég a sima iPhone 5 is?2013. szept. 11. 19:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem elég a sima 5, ha azt nézted ki. Az 5c nem lesz drágább mint a mostani 5. Pont az volt a lényege, hogy olcsóbb műanyag anyaghasználatú telefon legyen. Igaz, ezt nem sikerült elérniük, mert így is baromi drága, annyi lesz mint amennyi a 4 volt az ő idejében. Az 5s meg a sima hardver gyorsítós téma. Szóval szerintem inkább az 5. Ilyen drágán én személy szerint biztos nem vennék ennyiért egy műanyag iPhone-t.
2/5 anonim válasza:
5C kb 170 lesz, az 5S pedig 210. az 5-t pedig kivezetik.
3/5 A kérdező kommentje:
Ja olvastam hogy kivezetik, de mi értelme?
2013. szept. 11. 19:23
4/5 anonim válasza:
Az 5C dárább lesz, mint eddig a 4S volt. Ezt már látni lehet a megjelent nyugat európai árlistákon. Amiken magasabban van az áruk, mint az i4S volt.
Amúgy én is inkább 5-öst vennék még alu házzal, de azt sajnos már nem fogok. Így valszeg marad az 5S.
5/5 A kérdező kommentje:
még lehet kapni 5-öt is
2013. szept. 11. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!