Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont vegyek? Nemtudom eldönteni hogy iphonet vagy androidot vagy berendeljek. Tudnátok nekem segíteni? Előre is kőszi!

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 20:24
1 2
 1/14 kérdező.. ***** válasza:
5%
Ha van pénzed akkor iphone,ha nincs akkor android vagy WP. Ilyen egyszerű.
2015. júl. 14. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

Kérdés, hogy mi neked a prioritás. Ha egy nagy presztízsű, dizájnos, jól használható telefont akarsz, nem sajnálod rá a pénzt, nem akarsz ingyen ráhegeszteni fizetős játékokat/alkalmazásokat, akkor Iphone-t vegyél (művészvilág, divatszakma)

Ha meg a technológiailag legjobb hardvert akarod (leggyorsabb proci, legtöbb memória, legjobb kamera), amire minden szoftvert ("találtat" is) könnyű rápakolni, akkor feleannyiért egy csúcs Android készüléket vehetsz, de annak nincs akkora presztízse.

2015. júl. 14. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
"csúcs android feleannyiért" müködőképes meg az iPhone árában van... és akkor még az se biztos hogy jó lesz
2015. júl. 15. 03:57
 4/14 kérdező.. ***** válasza:
49%
Pedig van feleannyiért jobb teló mint az iphone.Soroljam?
2015. júl. 15. 06:27
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Soroljad, de ne azert legyen jobb mert 3.2 mHz quatrro core processzor van benne es 15.000 megapixeles kamera, hanem azert mert olcsobb de ugyanolyan jol mukodik, ugyanolyan jol hasznalhato, ugyanolyan jol optimalizalt, ugyanolyan tartos, ugyanolyan ertekallo:) Ugye attol meg hogy van olyan Opel amiben nagyobb motor van mint egy Bentley-ben, nem feltetlenul lesz az Opel automatikusan jobb auto.
2015. júl. 15. 09:37
 6/14 kérdező.. ***** válasza:

OnePlusOne/Nexus 5/6/Lumia 930/Moto X 2014/Xiaomi Mi4.

Ennyi.

2015. júl. 15. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, feltudtál sorolni 6 Androidos telót. Ügyes vagy, ezzel aztán sok mindent bebizonyítottál. *Taps, taps*
2015. júl. 15. 19:22
 8/14 kérdező.. ***** válasza:
Nem elég?Nem az összes androidos telefon jobb vagy éri az iphone szintjét,csak ez a néhány.
2015. júl. 15. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek abban,h ha csak villogni akarsz, presztizs készülékre van szükséged és sok pénzt akarsz kiadni, akkor vegyél iPhone-t. Tudásban minimálisan jobb csak egy stabil Androidnál, ami nagy erőssége,h az app-ok rá vannak optimalizálva, biztos jók, biztos működnek, bevizsgáltak, nem vírusosak, nem lassítják a készüléket, tehát biztonságos, jó platformon dolgozik. DE a készülék indokolatlanul drága (a készülék árát kizárólag a benne rejlő erőforrás és alkatrészek határozzák meg) hisz ugyanott gyártják ugyanabból az alkatrészből mint pl a Samsung-ot ergó azonos a két készülék. Az app-ok többségében (több fizetős mint a play-en) fizetősek, viszont ez a fent említett optimalizál, bevizsgált, biztonságos platform miatt reális. Csak hát senki nem szereti a plusz költségeket.

Viszont az iPhone kamerája egy rakás sz@r, hiába 12 mp a minősége értékrendekkel rosszabb mit egy 8mp-es Androidnak, de mindig is így volt, szal ha ez szempont akkor No Apple.

Ha nem cél a presztizs telefon, nem akarsz indokolatlanul sokat költeni, viszont az optimalizált, bevizsgált minőségi app-ok kellenek, de ingyen és az sem baj, ha egész napos nyomkodás után este még mindig legalább 30%-on áll az akksi rátöltés nélkül, akkor vegyél egy BlackBerry z10-et vagy z30-at. (a z10 akksija jobban bírja, a z30-nak meg a burkolata erősebb)

Ugyanúgy saját platform, bevizsgált appok, stabil (nem lefagyós, belassulós, behányós droid OS) a kamera magasról veri a legjobb Zeiss lencsés Androidot is és ami legszebb egy középkategóriás droid árában van.

A BB nagyon figyel a minőségre, ezt bizonyítja pl,h MO-ra nem hajlandó garanciás márkaszervizt hozni (kókányak vagyunk ez tény) Londonban szervizelnek garanciába (gari utáni BB szerviz persze van itthon is) Én egyszer javíttattam -az én hibámból ment tönkre a jack bemenet- 10 nap alatt megvolt MO-GB-MO úttal együtt. A kijelző gyönyörű és nagyon erős, kb 22 km/h-nál ejtettem le bicajról, a kijelzőn csúszott az aszfalton (egyszerő fólia van csak rajta) és semmi baja, még egy durvább karc sem lett rajta, csak fóliát kellett cserélni.

JA és a platform stabilitását és biztonságát erősíti,h a világ vezető politikusai pl. Obama, Merkel, kizárólag BlackBerry-t használ, nem szifont és nem droidot...

2015. júl. 28. 09:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Előző 9-es vagyok.

Az kifelejtettem,h a Z10 és Z30 BlackBerry nem a sok gombos nyomkodós régi típus, hanem ugyanolyan full érintőképernyős mint bármelyik alma vagy droid.

És a savazást megelőzendő, a véleményem nem a levegőből szedtem, hanem tapasztalat. Elhasználtam néhány telefont almát, droidot, egyaránt, (csak a WP-t hagytam ki) mire sok év után tavaly kikötöttem a BlackBerry-nél és másfél év használat után még mindig úgy gondolom,h soha nem akarok másmilyen készülékre váltani. A kijelző érzékenysége mint az iPhone-é a kamerája mint mint a legjobb Android-é... szuper kis készülék!

2015. júl. 28. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!