Szerintetek milyen telefont vegyek? Nemtudom eldönteni hogy iphonet vagy androidot vagy berendeljek. Tudnátok nekem segíteni? Előre is kőszi!
Kérdés, hogy mi neked a prioritás. Ha egy nagy presztízsű, dizájnos, jól használható telefont akarsz, nem sajnálod rá a pénzt, nem akarsz ingyen ráhegeszteni fizetős játékokat/alkalmazásokat, akkor Iphone-t vegyél (művészvilág, divatszakma)
Ha meg a technológiailag legjobb hardvert akarod (leggyorsabb proci, legtöbb memória, legjobb kamera), amire minden szoftvert ("találtat" is) könnyű rápakolni, akkor feleannyiért egy csúcs Android készüléket vehetsz, de annak nincs akkora presztízse.
OnePlusOne/Nexus 5/6/Lumia 930/Moto X 2014/Xiaomi Mi4.
Ennyi.
Egyetértek abban,h ha csak villogni akarsz, presztizs készülékre van szükséged és sok pénzt akarsz kiadni, akkor vegyél iPhone-t. Tudásban minimálisan jobb csak egy stabil Androidnál, ami nagy erőssége,h az app-ok rá vannak optimalizálva, biztos jók, biztos működnek, bevizsgáltak, nem vírusosak, nem lassítják a készüléket, tehát biztonságos, jó platformon dolgozik. DE a készülék indokolatlanul drága (a készülék árát kizárólag a benne rejlő erőforrás és alkatrészek határozzák meg) hisz ugyanott gyártják ugyanabból az alkatrészből mint pl a Samsung-ot ergó azonos a két készülék. Az app-ok többségében (több fizetős mint a play-en) fizetősek, viszont ez a fent említett optimalizál, bevizsgált, biztonságos platform miatt reális. Csak hát senki nem szereti a plusz költségeket.
Viszont az iPhone kamerája egy rakás sz@r, hiába 12 mp a minősége értékrendekkel rosszabb mit egy 8mp-es Androidnak, de mindig is így volt, szal ha ez szempont akkor No Apple.
Ha nem cél a presztizs telefon, nem akarsz indokolatlanul sokat költeni, viszont az optimalizált, bevizsgált minőségi app-ok kellenek, de ingyen és az sem baj, ha egész napos nyomkodás után este még mindig legalább 30%-on áll az akksi rátöltés nélkül, akkor vegyél egy BlackBerry z10-et vagy z30-at. (a z10 akksija jobban bírja, a z30-nak meg a burkolata erősebb)
Ugyanúgy saját platform, bevizsgált appok, stabil (nem lefagyós, belassulós, behányós droid OS) a kamera magasról veri a legjobb Zeiss lencsés Androidot is és ami legszebb egy középkategóriás droid árában van.
A BB nagyon figyel a minőségre, ezt bizonyítja pl,h MO-ra nem hajlandó garanciás márkaszervizt hozni (kókányak vagyunk ez tény) Londonban szervizelnek garanciába (gari utáni BB szerviz persze van itthon is) Én egyszer javíttattam -az én hibámból ment tönkre a jack bemenet- 10 nap alatt megvolt MO-GB-MO úttal együtt. A kijelző gyönyörű és nagyon erős, kb 22 km/h-nál ejtettem le bicajról, a kijelzőn csúszott az aszfalton (egyszerő fólia van csak rajta) és semmi baja, még egy durvább karc sem lett rajta, csak fóliát kellett cserélni.
JA és a platform stabilitását és biztonságát erősíti,h a világ vezető politikusai pl. Obama, Merkel, kizárólag BlackBerry-t használ, nem szifont és nem droidot...
Előző 9-es vagyok.
Az kifelejtettem,h a Z10 és Z30 BlackBerry nem a sok gombos nyomkodós régi típus, hanem ugyanolyan full érintőképernyős mint bármelyik alma vagy droid.
És a savazást megelőzendő, a véleményem nem a levegőből szedtem, hanem tapasztalat. Elhasználtam néhány telefont almát, droidot, egyaránt, (csak a WP-t hagytam ki) mire sok év után tavaly kikötöttem a BlackBerry-nél és másfél év használat után még mindig úgy gondolom,h soha nem akarok másmilyen készülékre váltani. A kijelző érzékenysége mint az iPhone-é a kamerája mint mint a legjobb Android-é... szuper kis készülék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!