Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont vegyek? Nemtudom eldönteni hogy iphonet vagy androidot vagy berendeljek. Tudnátok nekem segíteni? Előre is kőszi!

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"hisz ugyanott gyártják ugyanabból az alkatrészből mint pl a Samsung-ot ergó azonos a két készülék."

Ne haragudj, nem oltás vagy nem bunkózásból, de ez nagy marhaság. Igen, lehet ugyanott gyártják, de más a minőség elvárás, más minden, mások az alkatrészek. Úgyhogy nagyon erős túlzás az, hogy azonos. Régóta gitározom, és gitároknál nagyon sokszor előfordul, hogy a 2-300 ezres árkategóriás és a 20 ezres árkateógirás gitárokat ugyanott gyártják, mégis rohadtul más minőség, de ebbe nem akarok belemenni. Egyébként meg az iPhone kamerája pont hogy rohadt jó, és mellesleg a Sony gyártja... úgyhogy ez besült barátom. Lehet szidni az iPhone-t, mert hát ugyanúgy vannak hátrányai, mindenki maga dönti el melyiket választja, én inkább rámentem a megbízhatóságra és a sebbeségre, a hosszú támogatottságra, nem érdekel ha b* szott drága, amit egyébként tényleg nem feltétlen ér meg. De én inkább spórolnék mondjuk -kis túlzással- 5-6 évig hogy tudjak venni iPhone-t, és ez alatt ugyanazt az 1db "almás Nokiát" használnám, mint hogy vegyek valami putri Androidot ami 1-2 év után használhatatlanságig belassul, tele van idegesítő reklámokkal, szaggat, és nem tud helyesen magyarul és tele van sok felesleges sz*rral, amit az életben nem használsz, csak arra jó hogy lassítják a rendszert és amit sokan úgy írnak le, hogy "sokat tud".

2015. júl. 28. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
BB telókról viszont én is sok jót hallottam, de nem próbáltam még soha, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni. iPhone-t meg csak a rossz árértékarány miatt szidják, amit meg nem tartok igazságosnak.
2015. júl. 28. 16:16
 13/14 kérdező.. ***** válasza:
*Hanem normális androidost ami hozza az iphone szintjét szoftveresen csak félárba van.
2015. júl. 28. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy hozná már? Az Android szarul kezeli a RAM-ot, mindent egyszerre futtat a háttérben. Ez az Android hibája, akármilyen csúcskészülékről van szó, úgyhogy az Android sosem lesz egy szinten az iOS-el.
2015. júl. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!