Szerintetek milyen telefont vegyek? Nemtudom eldönteni hogy iphonet vagy androidot vagy berendeljek. Tudnátok nekem segíteni? Előre is kőszi!
"hisz ugyanott gyártják ugyanabból az alkatrészből mint pl a Samsung-ot ergó azonos a két készülék."
Ne haragudj, nem oltás vagy nem bunkózásból, de ez nagy marhaság. Igen, lehet ugyanott gyártják, de más a minőség elvárás, más minden, mások az alkatrészek. Úgyhogy nagyon erős túlzás az, hogy azonos. Régóta gitározom, és gitároknál nagyon sokszor előfordul, hogy a 2-300 ezres árkategóriás és a 20 ezres árkateógirás gitárokat ugyanott gyártják, mégis rohadtul más minőség, de ebbe nem akarok belemenni. Egyébként meg az iPhone kamerája pont hogy rohadt jó, és mellesleg a Sony gyártja... úgyhogy ez besült barátom. Lehet szidni az iPhone-t, mert hát ugyanúgy vannak hátrányai, mindenki maga dönti el melyiket választja, én inkább rámentem a megbízhatóságra és a sebbeségre, a hosszú támogatottságra, nem érdekel ha b* szott drága, amit egyébként tényleg nem feltétlen ér meg. De én inkább spórolnék mondjuk -kis túlzással- 5-6 évig hogy tudjak venni iPhone-t, és ez alatt ugyanazt az 1db "almás Nokiát" használnám, mint hogy vegyek valami putri Androidot ami 1-2 év után használhatatlanságig belassul, tele van idegesítő reklámokkal, szaggat, és nem tud helyesen magyarul és tele van sok felesleges sz*rral, amit az életben nem használsz, csak arra jó hogy lassítják a rendszert és amit sokan úgy írnak le, hogy "sokat tud".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!