Iphone 5s vagy huawei p8 lite?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 13:56
1/4 anonim válasza:
I5s.
De nem is értem ezt a kérdést. A két telefon egyáltalán nem egy árkategória.
A p8lite vagy 75e Ft az i5s meg vagy 150-160e.
3/4 anonim válasza:
Az iphone egy vacak.p8 lite-től függetlenül mondom. nekem nem kéne még ingyen se.
4/4 Major Konrád válasza:
Nos az elöttem szóló hoz szólnék... azért fizetsz 130 ezer forintott az iphone 5s ért mert imidzs telefon...a márkát fizeted meg nem azt amit tud..mivel nekem van mind 2 telefon tapasztalatból mondom hogy az iphone 5s-t lepipálja mivel ez octa core-os az az 8 mag dolgozik benne miközben a i5s ben dualcore van...többféle tesztnek,játéknak alá vetettem mind 2 és csufosan verte a p8 lite a i5s-t készenléti idöben meg pláne pedig mind 2 ugyan úgy használtam de mont mondtam az apple mint telefon imidzs telefon és ezt kihasználják ezért van ilyen ára noha jó telefon félre értés ne essék rengeteg jo dolga is van bolt i4 em i4s em is és nagyon szerettem és szeretem is az iphonet de a huaweit is egyaránt csak az egyik magasabb áron mozog aa tudásához képest.. de ha nem hiszel nekem nézz meg egy hibatalos oldalt lásd a telefonguru készülék összehasonlitásnál..én mind 2 telefont ajánlom mivel mind 2 remek telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!