Milyen okostelefonotok van és mikre használjátok?
Note 4
Egy rakás szar :) megbántam.
Nagyon már semmire se használom mert a menü is szaggat...
iPhone 4S
telefonalas, pizza rendeles, ebayen listazott termekek frissitese, illetve ebay/amazon vasarlas, whatsup, jatek, fb, kalendarba emlekezteto, ebreszto ora, fozesnel idozito, fotozas, videozas, videok editalasa, emailben elkuldese, Star Walk app csillagok nezegetese ha nem tudok aludni, zenehallgatas, futasnal ido/tavolsag meres, Uber "taxi" rendeles, hotelszoba foglalas, repules elott becsekkolas (kulfoldon elek)
Nagyon meg vagyok elegedve de most hogy kijott a rozsaszin 6S, szemezgetek hogy lecserelem a 4S-t pedig semmi baja, kiveve hogy gyorsan merul (napi szinten toltom, neha naponta 2x) de mindenhol van aram, ugyhogy sose vagyok tolto nelkul
SONY Xperia E4
Netezésre, videónézésre, játékra, videó felvételre használom.
Tökéletes videófelvételt készít, a hang minősége is kiváló.
Fényképeket is viszonylag jókat csinál, bár a minősége lehetne jobb, de attól függetlenül meg vagyok vele elégedve! :)
Huawei P8
Zene,fénykép,telefonálás,netezés stb...nekem nagyon bejött amiket olvastam,és meg is sikerült vennem!
Qrva jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!