Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ennyi rossz vélemény...

Miért van ennyi rossz vélemény az iPhone-okról?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy valóban túlárazott, de azt tapasztaltam, hogy ha nem a víz- és ütésállóság szempontjából nézzük, akkor lehet velük sokáig tervezni.

Mármint volt pár ismerősöm s4-el, s4 minivel, vagy nexusokkal, de még nekik is nagyon hamar akadóssá vált a szoftver.

Erre fel az ilyen másodkézből vásárolt iphone 5-ök, vagy akár 4s-ek is jól működnek.

Mert szerintem ezek alapján a legstabilabb rendszer az ios.

2015. okt. 1. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

tegnap 22:08 - huu de jol ravilagitottal arra, hogy miben mas az USA meg a magyar hasznalhatosag. En az egyik ajfonos kerdes ala (USAban elokent) leirtam a velemenyem, es leugattak, hogy tipikus kimegyek-kulfoldre-mentalitasom van, egyszeruen csak nem ertik meg hogy a piac mennyire kulonbozik (meg a fizetesek!).

Na majd legkozelebb ezt is hozzateszem a kommenthez, amikor valaki feltesz egy ujabb "miert ilyen draga az ajfon" kerdest.

Kis erdekesseg, hogy milyen kulonbsegek vannak:

4en vagyunk egy "csaladi" csomagban. En havonta 36 dollar telefonszamlat fizetek (a tobbiek tobbet, mert ok torleszti az uj telojukat). Abban van korlatlan perc es korlatlan sms, plusz van benne 15GB data. Ugy hogy az egyikunk a gyerekenek allandoan jutub videokat tolt a telefonjan, meg ugy is rohogve eleg a 15GB negyunknek, mert szinte minden utcasarkon van wifi. En FB + csetelek es emailezek egesz honapban (semmi video) es meg sose mentem 1GB fole. De nem is igazan nezem hogy mennyi datat hasznaltam, mert nem szamit.

Az etterem kereses, az asztalfoglalas, a pizzarendeles rendszeresen bejatszik. Legutobb a U2 koncertre is csak teloval jutottunk be mert nem volt papir jegyunk. Nem, ezek nem vakitanak el, ezzel nem menozni akarok, ezek megszokott mindennapi dolgok, amik konnyebbe teszik az eletet.

Sot, tudok ebayen eladni/vasarolni, repulojegyet venni es becsekkolni meg beszallokartyat felmutatni a telefonon. Van a varosomhoz tartozo app, es ha valami gond van, akkor app-en keresztul tudom jelenteni (graffiti, kozvilagitas hibas, parkolasi gondok, stb).

Magyarorszagon ezekbol mind kimaradnak az emberek es persze hogy ugy erezhetik hogy kiadjak azt a rengeteg penzt es alig kapnak erte valamit.

2015. okt. 2. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy az Apple elkényelmesedett. Megszokták, hogy amit kidobnak, az hatalmas siker lesz, függetlenül attól, hogy mennyire megbízható a cucc.

Pár éve még tényleg az iOS volt a legstabilabb, legmegbízhatóbb rendszer, de most... Amióta kijött az iOS 9, sorra jönnek a panaszok: magától kikapcsol, lefagy, nem működik a kijelző...stb. Steve Jobs idejében ilyen elő nem fordulhatott, ő presztízskérdést csinált abból, hogy amit a felhasználók kezébe adnak, az jó legyen.

Ma nem a tesztelők visszajelzései után javítgatják az oprendszert, hanem egyből a userhez kerülnek, akik a tapasztalt hibákat bejelentik, és amikor összejön pár bug, ami sokaknál előfordult, akkor azt kijavítják. Ez tök jó, de én mint fogyasztó szerintem joggal várom el, hogy ha kiadok egy telefonért 200.000+ forintot, akkor ne én legyek a kísérleti nyúl. Nem kellene félévente újdonsággal előrukkolni: ami van, az működjön stabilan.

Az Androidot azért utáljuk, mert optimalizálatlan sz*rkupac, a csúcstelefonokat leszámítva nem működik stabilan és megbízhatóan, pláne nem gyorsan. De sajnos lassan ez az iOS-ről is elmondható...

2015. okt. 3. 16:33
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Az, hogy minden csúcstelefon egyre drágább, egyetlen okra vezethető vissza: [link]

Magyarán 5 évvel ezelőtt 200 forint volt egy dollár, ma 280, ami 40%-os emelkedést jelent. Na ez köszön vissza a termékek árában is.

2015. okt. 3. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vannak, akik utálják az Androidot, attól még nem sz*rkupac alsóbb kategóriában sem! Jó, mondjuk nekem Huawei P7 van, ami közel sem alsó kategóriás, és ez az első okostelefonom, így nincs konkrét tapasztalatom az alsóbb szinteken, de például a Huawei Ascend G620s is eléggé népszerű az olcsó telefonok között, legalábbis nincs rá panasz, csak hogy egy konkrét példát mondjak!
2015. okt. 3. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát pont erről beszéltem. A Huawei P7-tel biztos stabil meg pöpec, de azért az mégis egy közel 100e forintos telefon. Egy barátom HTC One készülékén is tök jó, de az ugyanez a kategória. Meglepődtem, hogy mennyi hülyeség fut teljesen automatikusan a háttérben, amiktől egy kevésbé erős hardver nem csoda hogy letérdel.

Nézd meg egy 30-50e körül kapható Samsunggal! Márpedig az átlagos felhasználót ez az árkategória jellemzi.

Ok, a szarkupac kicsit erős volt, de az android - akárhonnan nézzük is - egy erősen gépzabáló rendszer.

2015. okt. 4. 01:13
 16/16 anonim válasza:
Milyen nexus akadozott? :D
2016. aug. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!