Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A htc mobilok közül melyik a...

A htc mobilok közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: Nexus One.
2010. márc. 20. 22:43
 12/13 A kérdező kommentje:
már mindeggy megkaptam a google nexus one-t és tök jó:)
2010. ápr. 12. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:

most a saját véleményemet fogom mondani

neharagudj, de marha hülye vagy...

A HTC a jelenlegi telefonok közül a legeslegjobb. Látszik hogy analfabéta vagy elefon ügyileg. Soha az életbe nem dobnék ki 150-ezret egy hülye google logóért. Ha vártál volna még egy hónapot, mérföldekkel jobb telefont kapsz. Itt van pl a desire. Nincs ráírva hogy google, sokkal jobb hardveresen, és mégis olcsóbb durván 30k-val. Nem az én dolgom, de ha tényleg csak villogni akarsz akkor jó vétel volt, de ha a pénzedért "tudást" akarsz akkor nagyon mebánhatod 2 éven belül...

Egyébként: én HTC Legendet vettem. Tudása az N1 alatt van, de 50k-val olcsóbban. Szerintem te is jobban jártál volna a Legendel vagy a Desire-rel.

2010. máj. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!