Szerintetek melyik a piacon kapható mobilok közül a legjobb? Persze Androidos. Arra is gondolok, amik csak most szivárogtak ki.
Ejj, te is úgy látom, hogy tudatlan vagy azért..
1. Ideírtál.
2. Isteníted azt a készüléket, ami inkább csak márka telefon. Ár/értékben nem éri meg venni, tudásilag el van maradva rendesen.
Hát kell ennél több? :) Mégis ki vesz vackot?
had vitázzak én is :)
Minden vacak, csak a BLACKBERRY! :D
(vagy esetleg Nokia 3310) :D
kíváncsi vagy, hogy mi szerintünk melyik jelenleg a legjobb teló. Erre mindenki mást fog írni mert mindenki más gyártó termékeit szereti és automatikus módon a többit szidja. Ahogy te is. Ha valaki az Apple-ra szavaz leszólod, hogy vacak, ha én Blackberry-t mondok leszólod mert szerinted üzleti telefon (ami már egy jó ideje nem így van)
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak tisztán, esetleg galaxy S2 de mivel még nem használtam nem tudok róla se pozitívat se negatívat írni.
Android... akkor mondjuk Nexus Prime (HD kijelző odab. majd, főleg AMOLED-del) :D De én a WP7-et preferálom (sajnos kevesebb szabadság, de gyönyörű, akadásmentes, stabil rendszer). De beindul megint a droid, jönnek ezek a HD kijelzők + Ice Cream Sandwich remélem sokat segít majd (nekem kissé összetákolt érzésem van a mostani Android-tól, HTC Sense túl csicsás, új SE jó, a többi UI felejtős (Samsung - Apple másolat, LG - Samsung másolat :D)). Ja meg hát jön a SGS3, HTC is biztos beújít valamit. Csak remélem, hogy nem 5000"-es kijelzők lesznek :D
Most elég durva változások vannak/lesznek : ICS, Mango, bada 2.0, iOS 5, 1,5-2 év múlva remélhetőleg beáll a mostani újak ára is egy normális szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!