Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A htc mobilok közül melyik a...

A htc mobilok közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 19:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
ne azt nézd, hogy melyik a legjobb, mert nézőpont kérdése! Mindig azt vedd figyelem,be, hogy neked mire van szükséged. Pl. ha akarsz rajta zenét hallgatni, akkor olyat vegyél, amibe bele dughatod a fülesed .s le is játsza a zenéid. (ez most triviális és buta példa) Ha pedig villogni akarsz a haverok előtt, akkor az árlistát nézd és a legdrágábbat vedd. Ha viszont normális, emberi igényeid vannak, akkor írd le őket és segítünk!
2010. márc. 12. 19:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
HD2, Touch pro 2, de most fognak kijönni új mobilok, vagy google nexus one, ami, ha jól tudom, félig HTC
2010. márc. 12. 19:51
 3/13 A kérdező kommentje:
hát inkább filmnézésre,internetezésre,játékokra,zenehallgatásra,fényké-pezni,programokat letölteni rá,képnézegetés,meg egy kicsit villogtatni a haveroknak:)
2010. márc. 12. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. márc. 13. 11:48
 5/13 A kérdező kommentje:
14 éves
2010. márc. 13. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
ha villogni akarsz, vegyél iphonet, az ár az nem akadály? mert a legjobb HTC-ért 200 ezret is kérhetnek...
2010. márc. 13. 20:44
 7/13 A kérdező kommentje:
a pénz az nem akadály de a htc-k közül melyik a leglyobb?
2010. márc. 13. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
anyudék helyében semmilyen telefont nem vennék neked, írni sem tudsz..
2010. márc. 15. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:

hallod, te csak nagyképűsködni akarsz? Nem akarlak megsérteni, de az írásod alapján neked csak arra kell a telefon, hogy veszíts vele.... amúgy meg szerintem neked tök felesleges egy htc, hogy miért?

1. A HTC-ket nem kisgyerekeknek tervezték

2. az ember egy HTC-t nem fél évre vesz, hanem minimum 3 évre, nagyon strapabíró telefonok, és te szerintem úgy is megunod egy hét alatt, mikor már senki nem mondja körülötted hogy "hú, de jó"

Ha villogni akarsz, és ne tagadd, azt, ez látszik az írásodból : "melyik a legjobb htc???" ezt kétszer megkérdezted, ha nem többször.

Ha a pénz tényleg nem akadály, akkor vegyél iphone-t, vagy egyyéb divattelefont.

Bocs, ha nagyon kemény voltam...

2010. márc. 15. 19:28
 10/13 anonim ***** válasza:

bocs, elírtam: - feszíts

- egyéb

+ olyan telefont vegyél, amiben van helyesírási szótár :)

2010. márc. 15. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!