Mit csináljak? A többi lent.
Figyelt kérdés
Alcatel Pop C1 telefonom van.Most lesz egy èves, eddig minden rendben ment vele.Jó pár hónapja próbáltam telefonálni, de nem ment.Èn hallottam a másik fèl hangját, de ő nem az enyèmet.Mikrofonhiba lehet, de utánanèztem, ès az is előfordulhat, hogy valamelyik alkalmazás vagy program használja a mikrofont.Elgondolkodtam egy gyári visszaállításon, de nem tudom meg merjem-e tenni.Eltűnik minden alkalmazás róla?
Lehetsèges-e egyáltalán, hogy ez a problèma?
2015. aug. 18. 13:04
1/1 anonim válasza:
Már elnézést, hogy leszólom, nekem egy pop c3-am van, és az enyém gyakorlatilag "jobb" telefon, de ez is nagy lósz@ar, rakd újra, én már többször újraraktam az enyém, többé-kevésbé segített is, de minden alkalmazás elfog veszni, a zenéidet, képeid, videóid, meg ami a telefonon vagy az sd kártyán fájl van, azt ajánlom, hogy rakd át gépre addig, ha van sd kártya, azt formázd is le, míg ezt csinálod, addig a biztonság kedvéért vedd ki a sim kártyádat a telóból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!