Miért nem kapcsol be a telefon, ami egy éve még jó volt? Az aksi fel van töltve.
Van két egyforma megkímélt állapotú redmi7A telefon, amiket egy évre beraktam a gyári dobozukba feltöltött aksival. Most elővettem, mert szükségem lenne rá, de nem kapcsolnak be. A töltés sem idul el több óra töltés után sem.
Van egy harmadik ugyanilyen telefonom, ami működik. Abból az aksit átraktam az egyik régibe és nem indul el, viszont az én telóm elindul a régi aksikkal. Tehát nem az aksik merültek le.
Felmerül a kérdés, hogy mi történhetett velük? Teljesen feltöltött aksival álltak egy évig a gyári dobozukban egy nappali komód fiókjában. Miért nem kapcsolnak be, ha az aksik nem merültek le?
Hogy tudnám beindítani őket?

Ha jól tudom... a teló aksija ha hónapikig lemerült állapotban van tárolva, utána azt sose tudod már feltölteni
1-2 havonta be keleltt volna dugni tölteni kicsit
Meghalt az aksi benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!