Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapcsol be a telefon...

Miért nem kapcsol be a telefon, ami egy éve még jó volt? Az aksi fel van töltve.

Figyelt kérdés

Van két egyforma megkímélt állapotú redmi7A telefon, amiket egy évre beraktam a gyári dobozukba feltöltött aksival. Most elővettem, mert szükségem lenne rá, de nem kapcsolnak be. A töltés sem idul el több óra töltés után sem.

Van egy harmadik ugyanilyen telefonom, ami működik. Abból az aksit átraktam az egyik régibe és nem indul el, viszont az én telóm elindul a régi aksikkal. Tehát nem az aksik merültek le.

Felmerül a kérdés, hogy mi történhetett velük? Teljesen feltöltött aksival álltak egy évig a gyári dobozukban egy nappali komód fiókjában. Miért nem kapcsolnak be, ha az aksik nem merültek le?

Hogy tudnám beindítani őket?

tegnap 18:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Az alaplapokat átcseréltem a működő és a nem induló telók között. Az én alaplapom elindul a régi telókban, de viszont nem. Szóval nem áramellátás gond van, hanem valami történt az alaplapokon, amig álltak a telefonok a fiókban. Van valakinek ötlete?
tegnap 19:39
 2/4 Mad Max2 ***** válasza:
100%
me elromlott
tegnap 21:10
 3/4 Mad Max2 ***** válasza:
26%

Ha jól tudom... a teló aksija ha hónapikig lemerült állapotban van tárolva, utána azt sose tudod már feltölteni

1-2 havonta be keleltt volna dugni tölteni kicsit

Meghalt az aksi benne

tegnap 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as tudsz olvasni?
tegnap 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!