Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban: Iphone...

Melyik éri meg jobban: Iphone 3g vagy 3gs?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
Egyik sem úgy szar az iPhone ahogy van...
2010. márc. 9. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Iphone 3g elég jó, a mai napig egyedül a 3gs tudta leelőzni sebességben :D De már mondjuk a 3gs is elég jó árban van.
2010. márc. 9. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Igazából egyik sem éri meg, de ha csak ajjfón-ba gondolkozol akkor már inkább 3gs
2010. márc. 9. 20:00
 4/7 anonim válasza:
0%

egyiksem éri meg! 10 perc alatt fel**szná az agyad, és földhöz vágnád, akármennyire is nyugodt ember vagy!

ha csak iphone-t akarsz, akkor meg tökmind1, mert a 3G és 3GS között csak az ár külömbözik meg az hogy 32 giga....

de én a 16-ot sem tudtam soha telerakni, pedig felvan törve, és ráraktam csomó progit!

2010. ápr. 28. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
sok külömbség van, nekem is az van és nagyon meg vagyok vele elégedve , ha földhöz vágod akkor egyszerűen hülye vagy.
2010. júl. 10. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:3gs sokkal gyorsabb,jobban megéri.

Barom válaszolónak:nem csak az a különbség,hogy van 32Gb-os,és sokkal logikusabban működik mint bármelyik másik rendszer.

2010. okt. 31. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

egy kis helyrerakás.

iOS 4-ben óriási külömbségek vannak

3g:

-nincs multitasking

-nincs háttér a menü alatt

-nem tud videót felvenni

-2mpx kamera

-lassú

-nincs iránytű

3gs-ben mind ezek megvannak

+ hd videó ( jailbrakkel)

-game center

3.2 mpx kamera

stb.

3GS jobb.

2010. nov. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!