Miért ég mindenki iPhone 4/4s lázban?
Iphone4-em van, 32 GB-os, kb 5 éve. Mondjuk akkor még majd 200e volt.
Abszolút hibátlanul működik a mai napig, egyáltalán nem lassú, soha nem fagy le.
Ez a környezetemben lévő csúcs androdiok közül nem sokról mondható el ennyi idő távlatából, hiába tudnak többet, mint az Iphone4-m.
én i4-ről váltottam. Senkinek nem javaslom már, hogy 4-et vegyen hiszen nem adja már meg azt a felhasználói élményt, amit kellene adnia. Egyre kevesebb app fut rajta. És akad és fagy. Nagyon sok éve iphone-os vagyok, de ég és föld, ha egy négyest és mondjuk már egy 5s-t használsz. Így van ez kitalálva.
De ki az aki még árulja a 4-et?.... És mennyiért? Nekem amikor le akartam adni hüének néztek hogy senki nem vesz már ilyet, ez már eladhatatlan telefon. Erre most itt a kérdés. Csak nézek :)
4-es vagyok: Nem azt mondtam, hogy megéri újonnan most venni 4S-t és nem is azt, hogy nincs jobb telefon nála.
De nekem, aki a telefont elsősorban telefonálásra és jegyzetekre, emlékeztetőkre használom, és nem azon nézem meg a Keresztapa trilógiát és nem egész nap a telefonon bújom a netet, nekem még most is tökéletesen megfelel.
Nyilván le kell majd már lassan cserélni, mert az akksija már gyengélkedik és valószínűleg 6S lesz az utód, úgyhogy azt mindenképp megvárom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!