Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ég mindenki iPhone 4/4s...

Miért ég mindenki iPhone 4/4s lázban?

Figyelt kérdés
Vagyis mindenki azt veszi a környezetemben, azt látom Facebookon, hogy ez meg az vett, meg helloszia iPhone 4.... Ennyire jó még? Vagy csak az ára miatt?

2015. aug. 8. 21:41
 1/8 Zakathol ***** válasza:
100%
Csak az ára miatt.
2015. aug. 8. 21:46
 2/8 anonim válasza:
93%
0 ft előfizetéssel most azt lehet proliéknál felvágni az almás telefonnal tod
2015. aug. 8. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
csak az lesz a gáz hogy majd panaszkodni fog hogy lassú és hasonlók és amikor új telefon vásárlására kerül a sor akkor már nem vesznek almát mert nem fillérekért hozzák el :'D
2015. aug. 8. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Iphone4-em van, 32 GB-os, kb 5 éve. Mondjuk akkor még majd 200e volt.

Abszolút hibátlanul működik a mai napig, egyáltalán nem lassú, soha nem fagy le.

Ez a környezetemben lévő csúcs androdiok közül nem sokról mondható el ennyi idő távlatából, hiába tudnak többet, mint az Iphone4-m.

2015. aug. 9. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdekes haveromnak is iPhone 4-e van és sokkal lassabb mint az én középkategóriás alcatelem
2015. aug. 9. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:

én i4-ről váltottam. Senkinek nem javaslom már, hogy 4-et vegyen hiszen nem adja már meg azt a felhasználói élményt, amit kellene adnia. Egyre kevesebb app fut rajta. És akad és fagy. Nagyon sok éve iphone-os vagyok, de ég és föld, ha egy négyest és mondjuk már egy 5s-t használsz. Így van ez kitalálva.

De ki az aki még árulja a 4-et?.... És mennyiért? Nekem amikor le akartam adni hüének néztek hogy senki nem vesz már ilyet, ez már eladhatatlan telefon. Erre most itt a kérdés. Csak nézek :)

2015. aug. 9. 09:44
 7/8 anonim válasza:
2015. aug. 9. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

4-es vagyok: Nem azt mondtam, hogy megéri újonnan most venni 4S-t és nem is azt, hogy nincs jobb telefon nála.

De nekem, aki a telefont elsősorban telefonálásra és jegyzetekre, emlékeztetőkre használom, és nem azon nézem meg a Keresztapa trilógiát és nem egész nap a telefonon bújom a netet, nekem még most is tökéletesen megfelel.

Nyilván le kell majd már lassan cserélni, mert az akksija már gyengélkedik és valószínűleg 6S lesz az utód, úgyhogy azt mindenképp megvárom már.

2015. aug. 9. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!