Miért hordja le mindenki az ios 7-t?
Figyelt kérdés
Nekem minden szempontból jobban tetszik, sokkal jobb használni.
(igaz, van 1-2 ikon ami csúnya lett, pl. safari, de amúgy sokkal jobb a dizájn)
2013. szept. 24. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nekem a régebbi ikonok jobban tetszenek de amúgy szerintem jobb mint a régi:)
2/5 anonim válasza:
iPaden az olvasottak alapján elég bugos tud lenni helyenként, illetve indokolatlanul lassú.
Telefonon viszont egyetértek #1-gyel: ikonok bár rondák, színséma számomra túl élénk, de az irány határozottan tetszik, remélem finomítani fognak még rajta. Szerintem animációkra is ráférne egy kis időtartam-csökkentés, mert bár nézni jobb így, de mindennapos használatok során azért már zavaró tud lenni helyenként.
3/5 anonim válasza:
mert fos.
Komolyan, fikázzátok az összes droidot, hogy az apple-től lopnak szerintetek.. amikor frissitettem a szifonomat iO7-re, először azt hittem, hogy MIUI-t látok. Nagyon tré
4/5 anonim válasza:
Nekem ios 7-em van a telefonomot és megbántam a frissítést,nagyon jól néz ki de nem lehet rajta eligazodni.
5/5 anonim válasza:
#3: kik fikázzák? Mert én biztosan nem. Egyébként nézz meg egy WP-t, inkább az lehet az inspiráció alapja (egyszerűbb grafikai elemek, de gazdagon animálva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!