Miert van mindenki oda az Iphone-okert?
Mindenki el van ajulva tole, akine Iphone-ja van, villog vele, kikeri maganak, hogy az nem telefon, hanem Iphone, ilyen meg olyan jo, holott semmi fejlodes nem latszik rajtuk. Kulsore mind ugyanolyan, a fenykepezoje mai napig 8MP-el. Az ara persze eleg borsos, viszont nem hinnem, hogy megeri.
Nezegettem a Samsung Galaxy S3, S4-et, hat mit mondjak, kulsore is sokkal szebb, sokkal "baratsagosabb" ugy kinezetre, mint anyagilag.
Én egyáltalán nem vagyok oda az Iphonokért.
Egyszerűen nem tetszik az oprendszer, az ára pedig végképp nem.Szóval az állítás, miszerint mindenki odavan értük , téves.Az már más kérdés ,hogy egyre népszerűbb és trendibb.
A sok agyoniskolázott meg az sem tudja miért, de veszi.Menő..
Nem azért mert androidos vagyok.. az sem tetszik :D
Ízlések és pofonok.Engem a windowsphone-hoz húz a szívem.
az ájfon olyanoknak készült aki nem sajnál 200-300k-t kiadni ezekért és aki semmit nem ért a telefonokhoz, csak latja másnál, hogy ájfonja van és hogy milyen drága telefon, ezért megveszi mert azt hiszi így népszerű és nagyon menő gyerek/csaj lesz...
Ezen nem érdemes veszekedni, mert úgy is tudjuk hogy ez a téma megosztja az embereket. Én a kérdezővel értek egyet, meg vagyok elégedve az androidos telefonommal (ami fele annyiba került mint egy iphon).
és te mennyivel vagy jobb, te meg a samsungot isteníted...:D
ráadásul úgy alkotsz véleményt, hogy semmi szakmai tapasztalatod nincs...1. honnan tudod, hogy nincs semmi fejlődés, amikor sosem volt iPhone-od?
2. az, hogy hány mpixeles egy kamera, önmagában semmit nem mond meg...előbb olvass utána a dolgoknak, értelmezd azokat, és majd amikor márkától függetlenül általánosan tudsz a telefonokról véleményt nyilvánítani, akkor kritizálj...én mondthatnám, hogy a samsung egy hulladék mert nekem legalább volt már, és iPhone-om is, és én az iPhone-t szeretem...mégsem írok ki kérdést, pedig több tapasztalatom van ilyen téren, mint neked, úgy látom...
Nincs mindenki úgy oda az iPhone-okért.
Az ár/érték aránya -Magyarisztánban- csapnivaló, de a teljesítménye remek, a támogatottsága és szoftvere pedig példaértékű.
G.
tegnapelőtt 14:53
De, nagyonis ertek hozza. Akikenek Iphone-juk van mind istenitik, hogy jaj de jo, kikerik maguknak, hogy az mar nem telefon, hanem Iphone.
Ha akarok, en is tudok venni magamnak Iphone, de startbol a kinezete ocsmany, plusz utana olvastam, es semmi nincs benne, ami engem megfogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!