Miért ajánlgatjátok ennyire? (Több lent)
Kedves samsung fanboyok, kérlek érveljetek a samsung mellett, ha már ennyire ajánlgatjátok ezeket a telefonokat.
Mivel jobbak ezek a telefonok, mint a velük azonos árú Motorola,Nexus,Lumia,iPhone és esetleg Huawei?!
Nem szubjektív érvekre vagyok kíváncsi, "merezjólnézki" és hasonlók. Az S6-ot most ne említsük, mert az az egy telefon ígéretesnek tűnik még jelenleg.
Nem akarok flamewart indítani, csak érdekelne, hogy milyen érvek miatt pontozgatjátok le az embereket.
Fogyatékosok kíméljenek.
Köszi :D
Nem lennének piacvezetők. ("Szarból nem lehet várat építeni")
De hülyékből sajnos igen. A legtöbb (!) Androidos telefon egy fos. Nem vagyok elfogult, ez csak tény... ha Android akkor csak HTC One M9, vagy Nexus. A többi akad, lassú, szaggat, gyakran egyetlen frissítést sem adnak ki rájuk... ha egyet kiadnak akkor összeteheted a kétkezed. A Samsung, LG, Sony és más szennyek is jól működnek... kb. 1 évig, aztán dobhatod el mert annyira belasusl hogy használni nem lehet. Elfogyasztottam rengeteg Androidot szóval tudom miről beszélek. Egyébként meg az Apple is ugyanúgy piacvezető... csak ők nem a véletlennek és a sok tapasztalatlan laikusnak köszönhetik. Nem istenítem az iPhone-t, vanna bosszantó hibái ennek is, ilyen pl. a zártság és hogy nem tudod pikk-pakk szétpattintani... persze nincs szükség rá hogy kiszedd az aksit, mert nem szokásuk fagyogatni, kivéve az elavult modellek. Ha már itt tartunk, nem láttam még sosem iPhone-nál hogy 1 év után elavult lett volna... Nem feltétlen az Androiddal van baj, lehet normális Androidos telefont is készíteni, pl. a HTC One M-ek és Nexus-ok, de ezt már leírtam. A Samsung a legallja az egész Androidnak PONT.
"Ha telefont akarnék most venni, majdnem biztos, hogy olyan lenne, amit te itt rossznak neveztél.."
Majd ha kipróbáltál szószerint mindent, akkor jöjj vissza és írd le ezt újra.:)
Az ismerőseid azért nem panaszkodnak rá, mert valószínűleg nincs viszonyítási alapuk, vagy ha van, akkor rosszabb. Mondom, anno én is azt hittem, hogy a ZTE Skate-em milyen jól működik... Nekem is minden ismerősömnek és barátomnak, és a családban is szinte mindenkinek androidja van (nem Nexus és nem HTC). Na most ezeknek a rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak 3 fajtája van:
1. Aki évente cseréli, nem várja meg, míg belassul, ezért elégedett. Nem a leggyorsabb, de simán jól tudja használni.
2. Aki ha a telefonjához nyúl, idegbeteg lesz, mert használhatatlan. (Sajnos ebből van a legtöbb... nem véletlen.)
3. Aki azt mondja mennyire elégedett a telefonjával, mert nincs viszonyítási alapja. De mikor én a kezembe veszem agyfaszt kapok az akadozástól meg lassúságtól.
Ennyit erről. Én tényleg sok telefont kipróbáltam. Elfogyasztottam pár Androidot, mondom, barátoknak, ismerősöknek, családban is mindnekinek Androidja van, szóval jól ismerem a rendszert, nekem nem kell bemutatni. iPhone-t is sokszor próbáltam, most jelenleg van is egy 5s-em. Lumiákat is próbáltam. Egyedül csak BlackBerry-vel nem volt még dolgom. És ne próbáld meg megymagyarázni, hogy idővel nem lassul be Samsung, mert igenis belassul. Most nem fogok leírni hogy kezeli az Android a RAM-ot, de emiatt nem csak elméletben kéne belassulnia, de gyakorlatban is produkálja a dolgot... persze ezt lehet kompenzálni, de a Samsung erre nagy ívben szarik. Hát basszus, 1 éves Galaxy S5-ről is hányszor hallottam hogy már kezd lassulni meg akadozni...
"Hát annak nem való okostelefon aki teleszarja fölösleges alkalmazásokkal amkitől csodálkozik hogy belassul a telefonja.. "
Ezt a gyártó megteszi a felhasználók helyett.:) De ki beszélt itt erről? Senki nem utalt erre... De egyébként még ha így is lenne... TE NORMÁLIS VAGY? Miért van az, hogy iPhone-ra és Lumiára akármennyi felesleges szart raksz, nem lassul be? Miért adod elő úgy, mintha ez tök rendben van, hogy nem rakjuk tele felesleges szarral, hát ember, akkor is muszáj neki normálisan működnie. Persze normális ember nyilván nem csinál ilyet egyik telefonon sem, de ennek nem szabadna gondokat okoznia... Ezzel a mondatoddal te magad szaroztad le az Androidos telefonok nagy többségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!