Miért ajánlgatjátok ennyire? (Több lent)
Kedves samsung fanboyok, kérlek érveljetek a samsung mellett, ha már ennyire ajánlgatjátok ezeket a telefonokat.
Mivel jobbak ezek a telefonok, mint a velük azonos árú Motorola,Nexus,Lumia,iPhone és esetleg Huawei?!
Nem szubjektív érvekre vagyok kíváncsi, "merezjólnézki" és hasonlók. Az S6-ot most ne említsük, mert az az egy telefon ígéretesnek tűnik még jelenleg.
Nem akarok flamewart indítani, csak érdekelne, hogy milyen érvek miatt pontozgatjátok le az embereket.
Fogyatékosok kíméljenek.
Köszi :D
Utálom a Samsungot
Huawei P7-em van még sose fagyott be
T-Mobilban oda mentem egy Samu S5 elé, ki-be kapcsoltam majd 5 perc után kényszer-újraindítás kellett mert annyira szarul vannak a Samukon optimalitálva ezek a Táccsvizek, hogy akérmyleik samut max 10 perc alatt kicsinálom. Erről ennyit
Volt Samsungom, nem utáltam annyira, de azért..
Elképesztő, hogy a Samsungnál képtelenek egy normális rendszert készíteni. Az én S2-m is csak Custom ROMmal tudta rendesen kihasználni a hardvert, és úgy látom ez továbböröklődött. A másik meg, hogy elképesztően ragaszkodnak a műanyag borításhoz és a hardvergombokhoz. Van már 500 okostelefonjuk, mind ugyanolyan...
Én se értek sok embert! Nekem is Huawei P7 van, de azért nem szólom le a Samsungot, elvégre nem egy noname márkáról van szó, hanem a piacvezetők egyikéről, amilyen a Sony, az LG, a Motorola, az Apple, vagy a Huawei, és az ilyen márkák nem véletlenűl piacvezetők! És ezt nem csak úgy mondom, hanem ráadásul a Samsungokban vagy Qualcomm, vagy a saját márka, az Exynos van, melyekről köztudott, hogy mobilpiacon a 2 legjobb processzormárka. Persze azért mindegyik mobilnak vannak hibái, és ez alól természetesen a Samsung se kivétel, de azért nem kell így általánosítani, hogy "Samsung? Pfúúúj!" Húgom barátját is hasonlóképp volt vele, de pozitív csalódás érte, amióta használja az S4 Mini-t.
Na jó, azért a Samsungok egyik tipikus hibája sokszor a szalagkábel, ami miatt néha alkalmatlanná válnak telefonálásra, de épp mondom mégegyszer, tökéletes telefon nem létezik, bármelyik márkából ki lehet fogni hibás darabokat, nem értem én se, hogy ezek miatt más márkát miért nem hurrognak le így, csak a Samsungot?!
Mellékesen a #2-es válasza nem pontos, hogy soha, csak nagyon, de tényleg nagyon ritkán fagy a Huawei P7, havonta max. 2x!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!