Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi note 14 5g vagy...

Xiaomi redmi note 14 5g vagy Samsung galaxy A55? Melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

febr. 16. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket se. Fos mindkettő, alap széria, 2 évet se bírnak ki normálisan. Tegyél hozzá és vegyél valami normális telefont, vagy jó állapotú használtat.
febr. 16. 23:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit ajánlanál ezek helyett akkor? Hétköznapi felhasználásra kell csak. Nem játszok meg ilyesmi.
febr. 16. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass az elsőre, nézd a hasznossági százalékát...

A kettő közül egyértelműen az A55 erősebb telefon, mondjuk nem is fair az összeshasonlítás, hiszen az A55 jóval drágább.

Én a szüleimnek átlag felhasználásra 2023-ban és 2024-ben is egy-egy telefont vettem. Az első egy A54 a másik egy A55 lett, mindkettő remekül működik, gyakran jönnek frissítések, szerintem teljesen okések a képek amiket küldenek vele, a kijelző remek - bár ebben az árkategóriában már mindegyik telefonnak az -, a hangszórójuk is szerintem bőven tök oké, az általános rendszersebesség remek.

Hogy negatívat is írjak róluk: azért érezhetően szándékosan az S széria alá pozícionálják őket. (Az S széria a Samsungnál a drága, 300+ ezer forintos telefonok ligája.) Szerintem egy kicsit indokolatlanul vastagok a kijelző kávái és talán egy pöppet nehéz a telefon, bár ez valamennyire a méretkategória sajátja.

Nyugodtan menj el egy Media Marktba vagy Euronicsbe, biztosan lesz mindkét telefonból kiállított darab, elég népszerű telefon mindkettő a középkategóriában. Egetrengető különbségek nem lesznek, mindkettő telefonnal el lehet lenni, de én a Samsungokban jobban bízok, plusz ahogy már említettem, az A55 az ára miatt is jobb telefon.

febr. 16. 23:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as! Én is az A55-el szemezek. A52s 5g váltanék mert már nem kap droidot csak biztonsági frissítést! Az A55 lehet a nyerő!
tegnapelőtt 00:16
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Moto Edge 50 fusion/Pro
tegnapelőtt 03:12
 6/8 anonim ***** válasza:

"A52s 5g váltanék mert már nem kap droidot csak biztonsági frissítést!"

És csak ennyi az oka a váltásnak? Évekig el lehet lenni nem frissített telefonnal. Ha nincs semmi bajod vele, akkor én nem feltétlenül ragaszkodnék a váltáshoz, mert olyan áll leejtős változások nincsenek.

tegnapelőtt 06:16
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

"Egyiket se. Fos mindkettő, alap széria, 2 évet se bírnak ki normálisan. Tegyél hozzá és vegyél valami normális telefont, vagy jó állapotú használtat."

Anyád a fos. És egyáltalán nem igaz, hogy csak 2 évet bírnak ki. Tapasztalat, ugyanis én használom is ezeket, nemcsak ugatok

tegnapelőtt 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is több ilyet használtam és 2 évet nem bírtak, számomra ezek nem telefonok, ez van. Aki erre hajt, hajtson. Alsó kategória, kereslet kínálat a piac megtalálja a megfelelő kört. Nekem ilyenek nem kellenének.
tegnapelőtt 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!