Melyiket választanád ebben a kategóriában? Samsung Galaxy A15 128GB 4GB RAM vagy Xiaomi Redmi 13C 256GB 8GB RAM
Figyelt kérdés
Érveljetek is légyszi (pro-kontra)szept. 2. 17:41
A kérdező szavazást indított:
Samsung Galaxy A15 128GB 4GB RAM
Xiaomi Redmi 13C 256GB 8GB RAM
6 szavazat
1/7 anonim válasza:
Miért hasonlítasz össze olyan telefonokat, ahol az egyikben kétszer annyi ram és tárhely van? Így abszurd, viszont mindkét ram és tárhely variánssal kapható mindkét telefon! Úgyhogy ezektől eltekintve a Samsungra szavazok, mindenben egyértelműen jobb telefon, bár őszintén MediaTek Helio -processzorral soha nem vennék telefont, az egyik legrosszabb technológia!
2/7 A kérdező kommentje:
Mert egy árban vannak, azért hasonlítottam össze
szept. 2. 18:59
3/7 anonim válasza:
Én Xiaomit nem vennék, főleg nem alsó kategóriában, és ezt tapasztalat alapján mondom. Anno Redmi 4x-em volt, amivel elégedett voltam, aztán Redmi 9-em, ami utólag nézve totál visszalépés volt, sokkal rosszabb minőséget, teljesítményt nyújtott, egyre bugosabb szoftverrel, egyre több gyártói szeméttel. Hiába erősebb hardverben a Samsungnál, bár a Samsung is szemeteli, de az stabilabb, úgyhogy még ilyen kevés rammal is jó eséllyel gyorsabb, stabilabb lesz. Bár inkább több rammal és tárhellyel ellátott Samsungot vennék. De még inkább olyan talefont, ami stock Android közeli, így kevesebb erőforrást zabál (pl. HMD, Motorola).
4/7 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem ebben az árakategóriában keresel telefont. Ha mégis, akkor a kevesebb RAM és tárhely ellenére az A15 erősebb telefon, ráadásul a kijelzője - ami ugye leginkább a szemet szúr - nagyjából két kategóriával jobb, mint a másiké.
5/7 anonim válasza:
Árban azonos az A15-tel, de sokkal jobb az A04s. Remek fotók, nagyon jó a net, egyszóval két éve semmi bajom vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget Nektek. 70 éves Édesanyámnak venném. Az A15-öt rendeltem meg.
szept. 4. 11:26
7/7 anonim válasza:
4 giga rammal nem vennék okostelefont, inkább a nyomógombost választanám. Volt alsó kategóriás Samsungom, végül kivágtam az ablakon. Gyakran lefagyott, újraindult. Lassú volt. Ebben a kategóriában inkább a Xiaomit a kevésbé kínzás használni. Nem lesz az édesanyádnak sem sok öröme ebben a hulladékban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!