Iphone 5s-t vagy 6-ot vennétek?
Nekem az Iphone 5s nagyon tetszik, szerintem még most is (pedig már egy ideje kijött) a legtöbb telefont kenterbe veri, viszont a 6-os sokkal újabb modell, és a kijelző mérete is optimálisabb lenne nekem ...
Nem tudok dönteni a kettő között, az 5s mellett szól, hogy most már 150-160 körül lehet venni függetlenül, ami már nem sok pénz érte
6S
Most jön ki és én kifejezetten szeretem a nagy kijelzős telókat.
Utolso vagyok
Hát figyelj...
Ha egyszer az 5S tetszik akkor azt vedd, megfogod szokni hogy kisseb...
Aztán 1 év és lesz iphone 7 az lehet jobban fog tetszeni (ami most jön 6s az olyan lesz mint a 6 szal azé mondom) azt majd akkor eladod az 5S-t és no problem...ha meg asse jön be akkor megtartod az 5S-t
#6: hát ja, de az 5s már elég régi modell valljuk be
mindkettő teló volt már a kezemben és azt érzem, hogy az 5s-ben még van rendesen anyag, a 6-os tiszta olyan mintha üreges lenne, mintha műanyag lenne kicsit (persze nem az :D)
gondolkoztam még a Sony Xperia Z3-on vagy vmelyik Samsungon
Samsung nál most jön a note 5 az nagy is meg szép is. (Agusztus 15 aszem)
Nekem note 4 van hát jó teló de a droid az nem az igazi...hiába erős telo...akad mint a szar.(aznap amikor vettem 1 játékot raktam rá és szagatot...szal érted)
Nem vagyok apple fan vagy ilyesmi még mielött vki ki akarna oltani..ez tapasztalat...az ipad em sosem akadt...amikor egy hétig 5S em volt assem akadt...szal érted. Jó a droid is de nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!