T mit vennétek inkább, LG G3 vagy Iphone 4s?
Figyelt kérdés
azaz igazság hogy nagyon megtetszett az iphone 4, az lg g3 is nagyon tetszik, ugye az lg g3 újabb tobb mp kamera stb.... ja és még soha nem volt Ios-es telefonom, androidos már volt, szóval ti mit vennétek inkább? elore is koszonom a válaszokat!2015. ápr. 24. 19:25
1/9 kérdező.. válasza:
Természetesen G3,mert a 4s már elavult.
2/9 A kérdező kommentje:
koszi szépen!:)
2015. ápr. 24. 19:47
3/9 anonim válasza:
Nekem volt iphone 4s-em, most G3 van. Sokkal de sokkal jobb telefon. Jobban használható, több funkció, mostmár azért Elég stabil rendszer, jó akku, jó kamera, infra port. Ja cserélhető az akksi és lehet bővíteni. Gyönyörű képernyő és miegymás :) szerintem megéri a G3
4/9 anonim válasza:
A G3 a létező egyik legjobb Androidos, illetve szoftvertől függetlenül bármelyik iPhone-t leveri!
5/9 anonim válasza:
g3. Tapasztalatból írom, hog megbízható és emelett nagyon jó telefon.
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen mindenkinek! :)
2015. ápr. 25. 13:46
7/9 anonim válasza:
G3at nevetséges össze hasonlítani iphone 4sel még az 5sel is szerintem...
Egyértelmű bár annyi pénzért én inkább htc m8ast vennék
Lg akad, akkuja hosszú használat mellet hamar merül a kijelző miatt
8/9 anonim válasza:
iPhone 4s-t összehasonlítani a G3-al ember?:D
Az semmi az Lg-hez képest. Remélem veszed a célzást :)
9/9 A kérdező kommentje:
igen veszem:)
2015. ápr. 26. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!