Ti melyik telefont vennétek meg inkább? Iphone 5S, vagy Nokia lumia 830 a nyerő?
lumiat vennek ismet.
ui. nem igazan erdekel hogy milyen kezet kapok, nem a %-ert vagyok itt, es ezzel nem vagyok egyedul.
Rendben. Én csak örülök, ha ilyen segítőkészek vagy/vagytok. A zöld kezet csak egy alternatívának ajánlottam fel. Normális hozzászólás és a felhasználható tartalom gyanánt, mivel az ember megérdemli ha segít. Itt a zöld kéz a jutalom, a segítségért. Ha nem kéred, megértem. Nincs ezzel semmi probléma.
Egyébként mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
Lumiát ajánlanám!
Stabil (bár a droidhoz képest az iphone is), nincs túlárazva, nagyon jó az oprendszer, szerintem az egyik legtestreszabhatóbb, és nemsokára jön a win10.
+tipp: Nem vennék 830-at. Vagy 735 király előlapi kamerával, vagy plusz egy 20-as és 930:) szerintem a 830 tudásban nem sokkal több mint a 735, max a fém ház ami plusz.
Lumia 830 tulajként (lassan több, mint 3 hónapja) ajánlanám végül is, de egy 5s-t is szívesen kipróbálnék, mikor telefon csere előtt álltam, akkor nekem is ez a két alternatíva merült fel, de mivel az előfizetésem illetve maga a kezdőrészlet befizetése között ég és föld volt a különbség, így a 830-at hoztam el.
Ami nagyon zavaró, az a zene lejátszása, az valami pocsék...de idővel megszokható természetesen..
Fájlkezelő letölthető hozzá.
Applikációk lezárására viszont nincs lehetőség, ami számomra nagy - a lumia részére, illetve az könyvolvasó programok sem a legjobbak.
A telefont eddig 3x sikerült lefagyasztanom, rejtély miképp, mert nem szokásom 20-30 alkalmazást egy időben futtatni, illetve arra is ügyelek, hogy felesleges dolgok ne igazán legyenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!