Ti melyik telefont vennétek meg inkább? Iphone 5S, vagy Nokia lumia 830 a nyerő?
Figyelt kérdés
(A provokatív, vagy vulgáris kommentelők piros kezet kapnak, viszont a normális, rendes kommentelők, zöld kezet kaphatnak.)2015. márc. 20. 12:09
21/23 anonim válasza:
Akkor kit érdekel, hogy neked meg a WP az unalmas?? Te meg csak istenítsd az almádat,gratulálok. Másba nem tudsz bele kötni csak a helyesírásba? Jaj de imádom az ilyen okoskodókat.
22/23 anonim válasza:
Istenítem az almámat... Samsung galaxy s4-em van. De tetszik az alma. Olyan nagy baj ez? A melegeket nem nézik le ennyire az applefanokat. Elmondanád miért utálod az almát? Én csak addig utáltam egy telefont amíg nem volt rá elég pénzem,
Ja és hozzátenném van egy ipad minim. Most utálsz? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!