Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyik telefont vennétek...

Ti melyik telefont vennétek meg inkább? Iphone 5S, vagy Nokia lumia 830 a nyerő?

Figyelt kérdés
(A provokatív, vagy vulgáris kommentelők piros kezet kapnak, viszont a normális, rendes kommentelők, zöld kezet kaphatnak.)

2015. márc. 20. 12:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Applikációk lezárására viszont nincs lehetőség"

Ezt nem ertem.

2015. márc. 21. 21:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Tehát, kifejtve:

Android rendszernél volt egy app lock nevezetű program, amivel általam kiválasztott lehetőségeket-appokat tudtam lezárni, amikbe csak a megadott kóddal lehetett belépni, ezt hiányolom wp-nél.

2015. márc. 21. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyrészt több ilyen program van wp-re is, másrészt ugyanúgy semmi értelme, elég csak letörölni..
2015. márc. 23. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:

" amivel általam kiválasztott lehetőségeket-appokat tudtam lezárni, amikbe csak a megadott kóddal lehetett belépni, ezt hiányolom wp-nél."

ez mire jo?

2015. márc. 23. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked semmire, de nekem hasznos lenne.

Egy app nem feltétlenül kellhet 100 emberből 100 nak, mégis gyártják őket.

2015. márc. 23. 16:14
 16/23 anonim ***** válasza:
de ezt kerdezem, hogy mire kell? kivancsi vagyok.
2015. márc. 23. 21:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha annyiból nem jöttél rá, hogy "appokat lezáró program" az arra jó, hogy appokat (tehát alkalmazásokat) zár le, akkor szerintem hagyjuk is a témát.
2015. márc. 23. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Én az iphone 5s-t ajánlanám. Nekem volt már háromszor is Windows phone-m de... jó volt csak később unalmassá vált. Most inkább az android meg az ios a nyerő. Nekem galaxy s4-em van anyukámnak iphone 5-je. Folyton nyaggatom hogy adja nekem... de nem adja. Ezért veszek saját pénzből egy 5s-t. Szerintem te is ezt válaszd
2015. ápr. 7. 17:20
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
aszongya unalmassá vált xDDDD akkor nekem az IOS az unalmas...ennyi
2015. ápr. 7. 17:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Jólvan akkor add el az iphone-od és vegyél egy helyesírási könyvet. Neked az ios unalmas. Kit érdekel? Le is pontozhatod a válaszom teszek rá!

Talán unalmas neked az iphone 3 csak olyanra volt pēnzed...

2015. ápr. 8. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!