Csütörtökön kapni fogok egy új telefont.12 éves vagyok. Sony Xperia Z3 és az Apple Iphone 6 ami nekem tettszik. Szerintetek melyket válasszam? Ti milyen telót vennétek most?
iphone 6 plus 128gb-ot kérj
menjen csődbe a család
"tökön bököm csütörtökön"... ala faxbook.
Neked elég a z3 compact is...
A kettő közül a Iphone 6-ost venném, minden tekintetben jobb a Z3-nál (de az is egy elég jó csúcstelefon).
Boldog szülinapot :)
12 évesen iPhone 6, meg Z3...
Kérdem én, minek????
Amikor én 12 éves voltam, örültem, hogy volt egyáltalán telefonom(Nokia 3410).
Örültem, hogy snakezni tudtam, nem, hogy még 6 colos telókkal mászkáljak..Majd kiveszik a kezedből a rezesek, aztán majd mehet a sírás...
Bár a szüleid biztos vesznek majd még egyet, legalább az áfával fellendítitek a gazdaságot!
Ryo
Ha a kettő közül kéne választanom, akkor iPhone 6-ot kérnék. Szeritentem jobb, mint a Z3. Nekem jelenleg iPhone 6-m van és nagyom meg vagyok vele elégedve.
Jah, és ha az iPhone mellett döntesz, akkor mindenképpen vegyél hozzá tokot és fóliát(ajánlom az Xprotector-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!