Szerintetek egy apple iPhone 4s 8GB-t, vagy egy Sony Xperia Z1 Compact D5503-at éri megvenni?
A 4S ma már teljesen elavultnak számít(kiadták rá a 8-ast de az is úgy akad rajt...).
Z1C viszont nagy megéri.
Szerintem iPhone. :)
Nem kell a legújabb IOS-nek rajta lennie ahhoz, hogy élvezetes legyen. Nekem pl. 3GS iPhone-om van, és semmi baja nincs.
Szia!:)
Nekem már féléve Sony Xperia Z1 Compact készülékem van. Őszintén szólva nem igazán vagyok vele megelégedve. A hátlapja teljesen összekarcolódott (eddig csak egyszer ejtettem le,nem dobálom,nagyon vigyázok rá).
A kamerája elvileg jó lenne,mivel 20.7 megapixeles a kamerája, de én azt tapasztaltam, hogy ha a vaku be van kapcsolva akkor a kép homályos lesz. Csak akkor nem homályos a kép ha napsütéses időben kapcsolom be a vakut. Az operációs rendszerrel semmi bajo,igaz egyszer kétszer lefagy meg akadozik, de azon kívül nagyon jó és folyamatosan frissíti magát.
Az iphone mobiltelefont jobban ajánlom, de a te döntésed, amelyiket jobban szeretnéd azt válaszd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!