Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek egy apple iPhone...

Gamer03 kérdése:

Szerintetek egy apple iPhone 4s 8GB-t, vagy egy Sony Xperia Z1 Compact D5503-at éri megvenni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 21:12
 1/8 anonim válasza:
Mindenképpen az utobbit , de ez izlés kérdése is szerintem.
2015. ápr. 14. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a Sony..
2015. ápr. 14. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:

A 4S ma már teljesen elavultnak számít(kiadták rá a 8-ast de az is úgy akad rajt...).

Z1C viszont nagy megéri.

2015. ápr. 14. 23:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak nagyon szeretem az ios-t.
2015. ápr. 15. 06:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem iPhone. :)

Nem kell a legújabb IOS-nek rajta lennie ahhoz, hogy élvezetes legyen. Nekem pl. 3GS iPhone-om van, és semmi baja nincs.

2015. ápr. 15. 11:12
 6/8 anonim válasza:

Szia!:)

Nekem már féléve Sony Xperia Z1 Compact készülékem van. Őszintén szólva nem igazán vagyok vele megelégedve. A hátlapja teljesen összekarcolódott (eddig csak egyszer ejtettem le,nem dobálom,nagyon vigyázok rá).

A kamerája elvileg jó lenne,mivel 20.7 megapixeles a kamerája, de én azt tapasztaltam, hogy ha a vaku be van kapcsolva akkor a kép homályos lesz. Csak akkor nem homályos a kép ha napsütéses időben kapcsolom be a vakut. Az operációs rendszerrel semmi bajo,igaz egyszer kétszer lefagy meg akadozik, de azon kívül nagyon jó és folyamatosan frissíti magát.

Az iphone mobiltelefont jobban ajánlom, de a te döntésed, amelyiket jobban szeretnéd azt válaszd.:)

2015. ápr. 15. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze csak ha már ennyi pénzt ad ki rá akkor elvárható hogy minimum egy évig legyen már támogatott még. 4S hardvere felett már nagyon eljárt az idő ezért nem képes vállalhatóan futtatni az IOS 8.x.et, sőt az újabb alkalmazásokat és játékokat(ez az amin a downgrade sem segít) sem mennek rajta. Ma már szerintem csak pénzkidobás ilyet venni.
2015. ápr. 15. 16:05
 8/8 anonim válasza:
A Sony makrójával én sem vagyok elégedett (elég sokat kellene apró dolgokat közelről fényképeztem), de én végül is telefonálni vettem, és nem fényképezni. Inkább előveszem a kamerát. A többi képességével nagyon elégedett vagyok.
2015. ápr. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!