Alcatel Pop C3 típúsú telefonommal történt valami, valakinek ôtlete? (bővebben lent)
Ma este vettem észre, hogy a telefonommal valami nincs rendben. Annak ellenére, hogy be tudom kapcsolni, feloldani, a képernyőn szinte semmi sem làtszik. December tàjékàn vettük meg, még sosem csinàlt hasonlót. Pàr óràja ezelőtt még működött, gond nélkül, aztàn mikor most bekapcsoltam, ez a kép fogadott:
Leghamarabb reggel tudnék szólni valamelyik ismerősömnek, de szeretném meghallgatni, hàtha valaki tud valamit. A képen làtható nyom nem törés, ötletem sincs mi lehet, a képernyő teljesen ép. Megjegyezném, az akkumulàtoron làttam egy kisebb horpadàst(nem tudom megàllapítani, hogy az alku dagad vagy sem), megtörténhet, hogy emiatt ilyen a képernyő? Érdemes lenne egy új akkuval kipróbàlni előbb, hogy azzal nem-e megy?
A vàlaszokat köszönöm, remélem reggelig tud valaki valamit mondani.
Nagy valószínűséggel LCD sérülés és az is valószínű, hogy a púposodó akku csinált helyet magának.
Az LCD irányábe sikerült neki.
Kb. kuka az LCD sajnos, de ne legyen igazam.
Hülye egy hiba mit ne mondjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!