Wifi probléma. Androidos telefonommal nem tudom az itthoni wifit használni. Valakinek valami tipp, tanács, hogy mit kellene csinálnom, hogy működjön?
Pár napja vettem egy LG Optimus L5 II telefont. Amikor csatlakozom az itthoni wifire pár percig működik, majd ledob minden eszközt, ami csatlakoztatva van és csak a router újraindítása után működik megint. Máshol simán tudok csatlakozni wifire, csak itthon nem. Visszavittem a telefont, de azt mondták a router beállításain állítsak, megpróbáltam, de ezután se volt jó. Egyébként TP-Link a router, konkrétan TL-WR740N.
Előre is köszönöm a segítséget!
Próbálj váltani a WPA és a WPA2 kódolás közt, hátha.
A WEP alapból felejtős.
Megpróbáltam, sajnos ugyanazt csinálja, mint eddig, de azért köszönöm! Néha ki szokta írni, hogy felhasználó azonosítási probléma, de nem tudom miért, nem értek hozzá.
A nevet, jelszót mindig leellenőrzöm és az jó, nem azzal van a baj, resetelni is próbáltam a routert azután se lett jó, a telefont visszaállítottam a gyári beállításokra, próbálkoztam a telefon szoftverének frissítésével is, de eddig egyik sem segített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!