A Clean Master, és a sok más karbantartó softwarek tényleg inkább ártanak a telefonnak?
A népszerűségét az erőszakos reklámozásának köszönheti, semmi haszna az egész alkalmazásnak. Az Android tudja magától is kezelni a háttérfolyamatokat, ezeket leállítani értelmetlen, mert úgyis újraindulnak. A CM több memóriát és aksit fogyaszt, mint amennyit "megtakarít", ráadásul rengeteg engedélyt kér, amiknek látszólag a felére sincs szüksége (ez azért elég gyanús).
Ugyanígy haszontalan az összes RAM kezelő és vírusírtó alkalmazás amit Play-en találsz.
Tehát akkor igaz...
Köszi srácok ;)
Majdnem az összes Cheetah Mobile alkalmazást leszedtem a mobilomra. Először a böngészőjükre akadtam rá, ami iszonyatosan bejött, ezek után a többi alkalmazásuknak is utánanéztem, amik szintén nagyon igényesnek tűntek.
De akkor törlöm őket a ge*ibe. Viszont a böngésző marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!