Ccleanert esetleg valami hasonló karbantartó programot lehet telepíteni Windows Phone-ra?
Ami karbantart és visszavonhatatlanul töröl és felülír dolgokat.
Elsősorban CCleaner lenne jó, de más is megfelel.
Köszi!
gondolom már megszoktad hogy androidnál szükség van ilyen segédeszközökre hogy hetente csak 2x fagyjon szénné
de wp-nél ilyenre semmi szükség
Nem csak azért, hanem a biztonságos adattörlés miatt is.
Ne lehessen visszaállítani adatokat amiket törlök.
#1: Ha valaki annyira tudatlan mint Te is, annál az embernél semmilyen program nem fog segíteni, és mindig fagyni fog a rendszer. Másrészt ennek mi köze van a kérdéshez?
Kérdező: Én még nem hallottam ilyesmiről, de miért kell ekkora "biztonság"? A sima törlés után is 90%, hogy nem fogja tudni visszaállítani a lelkes próbálkozó, mert nem ért hozzá. Ha meg a hatóságoktól félted az adataidat, Ők még 5-6 törlés után is vissza tudják állítani az adatokat. Minden esetre holnap utánanézek neked.
Köszi, hogy utánanézel!
Nem a hatóságoktól féltem, hanem magánemberektől, pontosabban 1-2 magánembertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!