Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4 vagy Sony Xperia Z3?

LG G4 vagy Sony Xperia Z3?

Figyelt kérdés
Melyiket éri meg mind aski időben mind szoftveresen és hardverileg és stb

2015. júl. 27. 18:09
1 2 3
 11/26 M@teee ***** válasza:
LG G4 annyiból jobb, hogy sok xperia tulajdonostól hallottam, hogy a telefonjuk semmilyen úton nem akar más nem xperia telefonnal és kb semmilyen géppel összecsatlakozni ami nem sony. (gondolok bluetoothra, airdoidra stb.)
2015. júl. 29. 14:13
 12/26 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, nekem ilyen tapasztalatom nincs. Olyan volt már, hogy ami NFC tageket csináltam, Samsung nem értette. De ez nem lep meg. :D

PC-vel, bármi más androiddal elkommunikál gond nélkül.

2015. júl. 29. 15:02
 13/26 Wadmalac ***** válasza:
Az mondjuk tény, hogy nálam egy telón max pár napig van gyári SW. :D
2015. júl. 29. 15:18
 14/26 anonim ***** válasza:

A Sonyval sokkal nagyobb gondok vannak, minthogy nem kapcsolódik nagyon más márkájú eszközökhöz (ami egyébként nálam sosem jelentkezett 4 év és 3 Xperia alatt).

A gond a szoftver. Hiába húztak bele a támogatásba, és kap még egy utolsó frissítést az első Z is, ha egyszerűen amit kiadnak, az egy rakás... Utoljára a 2011-es Live with Walkmanemen volt normális gyári rendszer, mikor még a 2.3 volt a legfrissebb. Azóta szinte nem volt olyan, hogy ne keserítette volna meg a mindennapjaim a gyári rendszer. Belassul, felforr a telefon (majd elenged a ragasztás, így ugrik a vízállóság)... Emellett az a vízállóság inkább csak elméleti, mert többnyire nem az. Bár állítólag már cserélik a hibás darabokat, én erre nem vennék mérget.

2015. júl. 29. 16:18
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor sokan azt mondjátok Hogy LG G4? Mind aksi időben mind rendszerileg mind szoftveresen tehát midnenben jó? Aksi időben jó? S meddig bírja az aksi?
2015. júl. 29. 16:59
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem z3 van, csak arról tudok tapasztalatokat mondani ha érdekel :) a kérdésed viszont jó, ez a kettő közül szerintem nehéz dönteni (nálam is felmerült az LG)
2015. júl. 30. 00:43
 17/26 Wadmalac ***** válasza:

Én úgy tudom, igazi vízállósági problémák csak a Z2-vel voltak, szerelési minőség gondok miatt.

Amúgy semmivel nem kevésbé vízálló, mint a riválisok, plusz a beázások jó része tutira tényleg tulaj hiba, ami utólag sosem fog kiderülni.

Az tény, hogy a vízálló usb kupak gyakori nyitogatása tönkreteszi a tömítést. Ezért is ajánlom mindenkinek a dokkoló töltő beszerzését, ami megszünteti a nyitogatási problémát.

A szoftveres gondok a Z-szériát közel sem érintették vészesen, tudtommal az SP 4.3 frissítése volt említésre érdemesen xar.

A frissítések egyébként minden gyártónál sajnos félkészen kerülnek piacra, nagy a verseny, nincs idő tökéletesre tesztelni a dolgokat. Plusz a szolgáltatók is részben átírják a romokat a saját ízlésükre, tehát gyakran nem is a Sony a hunyó.

Ezek a problémák az összes androidos telóval léteznek. Az, hogy milyen mértékben, az nem gyártó-, vagyis márkafüggő, inkább típus- meg verziófüggő.

Ezért azt kijelenteni, hogy a Sony xar, nagyon alaptalan.

2015. júl. 30. 08:21
 18/26 A kérdező kommentje:
Akkor LG G4 vagy Z3?
2015. júl. 30. 08:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha akarsz tengerbe videózni, akkor Z3. Ha jó üzem időt akarsz, Z3. Ha hasznosnak találod a nagyfelbontást, akkor G4. Ha jobb videó képességeket akarsz, G4 (optikai képstabilizátor). És nagyjából ennyi a különbség, lehet itt szidni a Sony-t, hogy nem tud optimalizálni (ami nem igaz a Z szériára), az LG se jobb, sőt rosszabb. A teljesítményben nincs különbség. Támogatásban sincs.

Üdv, egy Z2 tulaj.

2015. júl. 30. 09:08
 20/26 A kérdező kommentje:
De a G4 is 3000 mah-os aksija van a z3-nak meg 3100 nem sok a különbség nem?
2015. júl. 30. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!