LG G4 vagy Sony Xperia Z3?
Figyelt kérdés
Melyiket éri meg mind aski időben mind szoftveresen és hardverileg és stb2015. júl. 27. 18:09
1/26 A kérdező kommentje:
Még csak annyit hogy Szeptember végén venném valamelyiket csak nem tudom melyiket! :D
2015. júl. 27. 18:11
3/26 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, amelyik szimpatikusabb.
4/26 jancski válasza:
LG G4 szebb kijelző jobb kamera.hardver igaz hogy erősebb a g4 de neki nagyobb felbontásu kijelzőt kell meghajtania,így kb ugyanaz,üzemidő z3.szoftver hát mostanában sony nagyon rákapot a frissítésre igaz csak a felső kategóriás készülékeir.de szerintem inkább a g4 válaszd.
6/26 Wadmalac válasza:
G4 erősebb, Z3 vízállóbb.
Szerintem ne kapkodd el a vásárlást, lehet, hogy a Sony hozza a köv. generációt szeptemberben.
7/26 A kérdező kommentje:
Amint írtam is csak szeptember végén vennék!
2015. júl. 28. 09:06
8/26 kérdező.. válasza:
Majd év vége fele lesznek jobb telók a g4-nél.
Igen állítólag szeptemberben érkezik a Z5,de nem lesz nagy előrelépés mivel s810 lesz ebben is...
9/26 Wadmalac válasza:
Némi RAM bővítést, nagyobb belső memóriát feltételezek előre, gondolom a megapixel-háború folytatódik, remélhetőleg nagyobb akku, kb. ennyi. De tutira megmaradna ka vízállóságnál, ami azért lássuk be, előny.
10/26 kérdező.. válasza:
Az a vízállóság is csak papíron jó.Valóságban a tulajok felének beázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!