Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5-6 kategóriájú telefon...

Iphone 5-6 kategóriájú telefonok melyek még? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ami minőségérzetre, kinézetre és tudásra is hasonlóak az Iphone 5-6-hoz, de nem feltétlenül kell a márkát megfizetni.
2015. júl. 27. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az iPhone felhasznaloi elmenyben es customer support-ban jobb az osszes tobbi gyartonal. Ezt birja. Akinek ez a fontos, az iPhone-t vesz, akinek nem, az meg mast. Papiron az osszes hasonlo arkategoriaju telefon jobb mint mondjuk az i6, a gyakorlatban viszont nem mindig ez a helyzet. Nem tudom hova kell ezt allandoan ragozni, megy itt mindig a sardobalas meg a frocsoges. Igenis van amiben az iPhone jobb mint az osszes tobbi telefon, csak ezeket a szempontokat ritkan vesszuk figyelembe a sok megapixel meg gigabajt meg gigaherz mellett.
2015. júl. 28. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez így igaz 11-es.

De azt sokan nem veszik figyelembe, hogy aki iPhone-ra váltott, azok 90%-nak belépő szintű androidja volt, amit persze hogy elhordtak mindennek. Azok nyilván, hogy akadnak lassúak stb. Úgy voltak vele hogy kis kijelző, biztos jó. Aha. De nem a kijelző méretet kell figyelembe venni, ezt viszont az iPhone tulajok nem igazán tudják. Igen nyilván van, aki tisztában van vele, de a vásárlók 80%-a azt se tudja, mi van benne. Ez a baj. Hogy egy alsó- illetve középkategóriás androidos készüléket hasonlítanak egy felső kategóriás iPhone-hoz. Azért megnéztem volna hogy mondjuk a galaxy mit tudom én mi helyett például egy Z1 compactot választott volna.

Félreértés ne essék, imádom az iOS-t, a kedvenc operációs rendszerem, de egy nexus, illetve más készülék ebben a kategóriában bőven hozza azt, amit az iPhone-ok (specifikációktól tekintsünk el, mert nem az adja el). Csak 10-ből 8... na jó, 9 ember elfogult az alma iránt.

2015. júl. 28. 16:38
 13/14 A kérdező kommentje:
7: Ujjlenyomat olvasó abszolút nem szükséges, kamerája azért használható képeket csináljon.
2015. júl. 28. 18:02
 14/14 kérdező.. ***** válasza:
+1 az utolsónak.Sokak azt se tudják mit vesznek,csak annyit tudnak hogy android és már szarnak hiszik,mert ők szart vettek így azt gondolják az összes az...
2015. júl. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!