Iphone 5-6 kategóriájú telefonok melyek még? Többi lent.
Ez így igaz 11-es.
De azt sokan nem veszik figyelembe, hogy aki iPhone-ra váltott, azok 90%-nak belépő szintű androidja volt, amit persze hogy elhordtak mindennek. Azok nyilván, hogy akadnak lassúak stb. Úgy voltak vele hogy kis kijelző, biztos jó. Aha. De nem a kijelző méretet kell figyelembe venni, ezt viszont az iPhone tulajok nem igazán tudják. Igen nyilván van, aki tisztában van vele, de a vásárlók 80%-a azt se tudja, mi van benne. Ez a baj. Hogy egy alsó- illetve középkategóriás androidos készüléket hasonlítanak egy felső kategóriás iPhone-hoz. Azért megnéztem volna hogy mondjuk a galaxy mit tudom én mi helyett például egy Z1 compactot választott volna.
Félreértés ne essék, imádom az iOS-t, a kedvenc operációs rendszerem, de egy nexus, illetve más készülék ebben a kategóriában bőven hozza azt, amit az iPhone-ok (specifikációktól tekintsünk el, mert nem az adja el). Csak 10-ből 8... na jó, 9 ember elfogult az alma iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!