Windows Phone telefonok milyenek?
Figyelt kérdés
Jobbak az androidnál? Szoktak akadni?2015. júl. 20. 13:04
1/9 kérdező.. válasza:
Az androidnál nem jobb,mivel az android sem akad NORMÁL esetben(gondolok egy nexusra),de nem igazán szokott a wp akadni,persze van hogy lefagy,de olyan rendszer nincs ami ne fagyna le.Láttam már iphone-t is lefagyni..Hátránya annyi,hogy kevés alkalmazás érhető el rá.
2/9 anonim válasza:
Az hogy kevés alkalmazás van wp-re, ma már nem igen állja meg a helyét ez az érv.
Már évek óta használom, megváltás volt egy androidos telefon után. Nem laggol, stabil.
3/9 anonim válasza:
Minden heten van ilyen kerdes, nem lehetne inkabb visszaolvasni?
4/9 anonim válasza:
Szerintem az is sokat elmond a Wp-ról, mikor a dobozból az usb kábelt meg a fülhallgatót kispórolják...
5/9 Saavedro válasza:
"NORMÁL esetben"
Ha a normál eset a min. 80.000 forintos vételár, nos ez esetben valóban igaz a kijelentés.
6/9 anonim válasza:
minek egy telefonhoz fulhallgato?
Amugy szerintem a 925hoz adtak USBkabelt is meg toltot is.
7/9 kérdező.. válasza:
A normás esetet a stock androidra értem.40k-rt már van motorola.
8/9 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne egy újonnan megvett telefon dobozában töltő?
2015. júl. 20. 18:06
9/9 anonim válasza:
mindent elárul hogy nem adnak hozzá fülest? nem elég hogy kapsz egy stabil rendszerű telefont, fillérekért szinte?! nehogy már ezen legyél fennakadva... elég gyenge ellenérv... amúgy az első kommentben mindent elmondott a kollega, annyit helyesbítenék h az h kevés alkalmazás van rá már elég erősen kezd csak idézőjelessé válni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!