Az android vagy windows 8 programú telefonok a jobbak?
Nekem speciel nincs problémám az androidokkal. Működnek normálisan, nálam nem lassultak be, meg voltam velük néha elégedve, nem volt telepakolva minden hülyeséggel (szoftverfrissítésnél néha bekattantak, de az se tartott sokáig). Lehet azért fagy és lassul be, mert sok kacat van rajta? :D
Windows-al nem tudom mi a helyzet. Nem volt eddig, és szerintem nem is lesz (engem nagyon irritál az a csempés kinézet, meg alapból nem csípem a Windows-t). Osztálytársamnak van egy Lumiája, meg egy másiknak egy másik WP8-as telefon(pontosan nem tudom milyen).A Lumiás azt mondja meg van vele elégedve, stabil szoftver, gyors, megbízható. A másik elégedetlenkedik vele, neki folyton lassú, befagy, nem azt csinálja amit kell, gyenge az aksija stb.
Szerintem ahány ember annyi variáció. Van akinél normálisan működnek van akinél nem.
Annyiban talán mégis jobb az Android, hogy több app van rá mint a WP-re.
Elsö válaszoló: nem pakoltam tele semmivel, mivel direkt vigyáztam, hogy ne terheljem túl. :)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. :) egyetértek, hogy mind a kettö más világ, és mindenkinek más felel meg. :) nekem a szívem a Lumia felé húz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!