Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az android vagy windows 8...

Reinaa-chan kérdése:

Az android vagy windows 8 programú telefonok a jobbak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból tudom, hogy az androiddal elég sok a probléma. Nekem pl a tabletem folyton lefagy, belassul, és mások is mondták, hogy eléggé labilisak. Az egyik barátom azt mondta, hogy a windows 8 programúak sokkal stabilabbak és nem fagy le, és nem lassul be annyira. Gondolom mindenkinek más a véleménye. Nagyon nagy segítség lenne, ha leírnátok a tapasztalataitokat. :)

2015. márc. 7. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nincs problémám az androidokkal. Működnek normálisan, nálam nem lassultak be, meg voltam velük néha elégedve, nem volt telepakolva minden hülyeséggel (szoftverfrissítésnél néha bekattantak, de az se tartott sokáig). Lehet azért fagy és lassul be, mert sok kacat van rajta? :D

Windows-al nem tudom mi a helyzet. Nem volt eddig, és szerintem nem is lesz (engem nagyon irritál az a csempés kinézet, meg alapból nem csípem a Windows-t). Osztálytársamnak van egy Lumiája, meg egy másiknak egy másik WP8-as telefon(pontosan nem tudom milyen).A Lumiás azt mondja meg van vele elégedve, stabil szoftver, gyors, megbízható. A másik elégedetlenkedik vele, neki folyton lassú, befagy, nem azt csinálja amit kell, gyenge az aksija stb.

Szerintem ahány ember annyi variáció. Van akinél normálisan működnek van akinél nem.

Annyiban talán mégis jobb az Android, hogy több app van rá mint a WP-re.

2015. márc. 7. 16:15
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Szeirntem a windowsos telók még gyerekcipőbe járnak, várni kéne még velük pár évet ha csak nem akarsz kísérleti egér lenni :)
2015. márc. 7. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Forma forma a kettő! Tabletbe windows rendszerűt használj. Telefonra androidot
2015. márc. 7. 16:25
 4/14 anonim ***** válasza:
a Windows sokkal stabilabb, kevesebb a rendszer igénye, és nem fog fagyni
2015. márc. 7. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Két külön világ! Mindkettő jó, de mindkettőnek vannak hibái is! Nekem van droid ill wp is. Nem alap egyik sem. Igaz a droid csak tabon... Ha tudod próbáld ki mindkettőt. Nekem a telefonban a wp jobban bevált! Jelenleg egy Lumia 930 asom van. Nem csalódtam benne!
2015. márc. 7. 16:35
 6/14 A kérdező kommentje:

Elsö válaszoló: nem pakoltam tele semmivel, mivel direkt vigyáztam, hogy ne terheljem túl. :)

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. :) egyetértek, hogy mind a kettö más világ, és mindenkinek más felel meg. :) nekem a szívem a Lumia felé húz. :)

2015. márc. 7. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
sokkal jobban fogsz vele járni :)
2015. márc. 7. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem van wp és androidom is nekem az android jön be wp nem annyira van néhány alkalmazás amivel nokia utobi időben nem foglalkozott ezek a HERE alkalmazások rentöen buták még az autos navigácios szoftver jó . nekem a wp olyan se jó se rossz telefon .van amit szeretek bene van amit nem .még egyszer nem venék wp telefont ha nem muszály.
2015. márc. 8. 07:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
2015. márc. 8. 09:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem Android van meg vagyok vele elégedve, de leeht, hogy jó a windows os is, de ezt nem tusom mert ilyenem még nem volt!
2015. márc. 8. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!