Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az android vagy windows 8...

Reinaa-chan kérdése:

Az android vagy windows 8 programú telefonok a jobbak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból tudom, hogy az androiddal elég sok a probléma. Nekem pl a tabletem folyton lefagy, belassul, és mások is mondták, hogy eléggé labilisak. Az egyik barátom azt mondta, hogy a windows 8 programúak sokkal stabilabbak és nem fagy le, és nem lassul be annyira. Gondolom mindenkinek más a véleménye. Nagyon nagy segítség lenne, ha leírnátok a tapasztalataitokat. :)

2015. márc. 7. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyébként attól is függ, hogy milyen az a tablet, és, hogy mik vannak rajta ha teli van pakolva minden féle hülyeséggel attól is lehet!

És attól is függ, hogy mik az adott készüléked paraméterei pl nekem is volt ilyen tesco tabletem, amit csak kíváncsiságból vettem meg, de az már nincs meg mert 1 hónap múlva oda adtam a kishúgomnak, mert konkrétan használhatatlan volt +az érintőképernyő alig érzékelt valamit!

Az első androidos telefonom X8 volt de az még nagyon kezdő valami volt utána volt egy xperia U ami szintúgy állandóan fagyott! jelenleg jelenleg egy ascend p7 van amivel ezidáig nem volt semmi probléma!

2015. márc. 8. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Android alapú tabletem van, és tökéletesen működik. Gyors és stabil, de olcsóbb Android alapú telefont szerintem nem érdemes venni. Van tapasztalatom Nokia Lumia 520 Windows Phone 8.1 alapú telefonnal és egy kellemes csalódás volt számomra, fürge, stabil készülék annak ellenére, hogy papíron nem tűnik acélosnak. Egy ilyen árkategóriájú androidos készülék általában gyengébb, kevésbé stabil, anyaghasználat terén sem biztos, hogy olyan jó. Ha több pénzed van rá, vehetsz Android alapút. Nekem tabletem van, Nexus 7 2. generáció és nagyon elégedett vagyok vele. Akár csak az olcsónak számító Lumia 520-assal.
2015. márc. 8. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:

hát igen egy normális androidos telefon 50k vagy afelett kezdődnek, igaz én soha nem szerettem olyan nagyon horribilis összeget kiadni egy telefonért, de volt már 2 olcsóbb androidos telefonom előtte, ami hát nem volt valami, gyors és stabilnak se mondható!

De tavaly decemberbe vettem a T-től kártyásan egy ascend g620s- et 50k volt amihez még ilyen fehér gömb bluetooth hangszórót is kaptam, és ezt mióta használom, nem tapasztaltam nagyon laggolást!

2015. márc. 8. 18:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Valószínüleg gyenge a tabletem, és ezért lassú. De szülinapomra kaptam, ezért egyáltalán nem érdekel, hogy olcsót kaptam, mert magamat sosem szántam volna rá, hogy vásároljak egyet. :) a Lumianak nagyon tetszik a kinézete, azt hiszem szerelem volt elsö látásra amikor megláttam, de nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet a windows programos. Ha mindenki rosszat mondana róla, akkor rászánnám magam egy drágább androidos telefonra, ami fejlettebb. De mivel nagyon tetszik a lumia, hiába néztem szét más telefonok között, egyik sem keltette fel az érdeklödésem :)
2015. márc. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!