Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A műholdas telefonok körzetszá...

A műholdas telefonok körzetszáma földrajzi helytől függően változik?

Figyelt kérdés
Műholdas telefon utazásra való, ahol nincs lefedettség (pl hajó) hogy az embert elérhessék. Az egyik ismerősömnek az ismerőse azt mondta, hogy egy 52-es körzetű (Debrecen) 6 számjegyű szám, neki műholdas telefonszám. Állítólag Tmobil csomagban volt benne. De kérdezem én, hogy egy sima (52)123-456 jellegű szám lehet e műholdas telefonszám, illetve, ha beírom a tudakozóba, akkor címmel együtt dobja ki? Ráadásul minek az ilyen telefon olyan helyre ahol van lefedettség (belváros), egy családi házba. Lehet internet elérhetőség miatt, de az drága nem?

#internet #telefon #műholdas telefon
2015. júl. 24. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szopatnak.
2015. júl. 24. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem engem, hanem az ismerősömet, de egyébként biztos voltam benne, hogy ez úgy baromság, ahogy van :D
2015. júl. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!