Még ma is helytálló telefon az iPhone 4s?
Szeretnék egy stabil telefont, semmiképp sem androidost, nem sznobságból, hanem egész egyszerűen nem kedvelem a rendszert, nem sznobságból szeretnék iphone-t. Épp ezért objektív választ szeretnék, nem istenítem egyik tábort sem, ezért kérlek ti sem tegyétek, köszönöm.
Szóval zenehallgatásra, fényképezésre, közösségi használatra és persze telefonálásra használnám, akkor amikor én szeretném, nem akkor, amikor a telefon gondolja úgy. Ezért szeretnék egy 4S-t (nem 5, nem 6, nem 4-es iphone-t). Ezekre alkalmas-e, illetve van, aki még ilyet használ és a legújabb rendszerrel is szépen fut és meg van vele elégedve?
# 7
Ne vegyél már 4S-t. Nagyon kicsi, és lassú is már.
Hiába jön rá az iOS 9, akkor is sokkal lassabb mint egy újabb iPhone.
Akinek már megvan régóta, annak nem feltétlen kell még lecserélni, de most megvenni már túl öreg.
5 alá ne add.
5C-ről amit írtál, Én is úgy gondolom hogy egy iPhone legyen fém, de attól még az 5C-nél is jó az anyagminőség, össze van az rendesen rakva, csak épp műanyagból.
Megjelenése óta van 4S-em, ez az első okostelefonom (előtte csak és kizárólag nokiáim voltak 1990-től).
Mai napig tökéletesen működik, bár én 90%-ban csak telefonálásra használom, de néha megnézek egy-egy emailt vagy internetezek, ha valami infóra nagyon gyorsan van szükségem. Illetve a jegyzet, emlékeztető, naptár funkciókat használom előszeretettel.
De mondom, én akkor vettem mikor megjelent. Azon már érdemes elgondolkodni, hogy mivel azóta már jópár frisebb modell kijött, nem-e érdemes azokból választani.
Az 5C és a 6 nekem őszintén szólva nem tetszik. Ami anyagminőségben, minőségérzetben (eléggé igényes ember vagyok minden tekintetben) azonos a 4S-el, az nekem az 5S.
Tehát valószínűleg én, ha cserélek, arra cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!