Ezekre jó az Iphone 4s 8GB?
Figyelt kérdés
Facebook Massenger, Sima telefonálás,Fotók/Zenék tárolása meg 1-2 játék. Ezekre jó az Iphone 4s 8GB hogy akadás mentesen működjön?2015. júl. 25. 18:34
2/4 anonim válasza:
siman elfutnak ezek a programok a 4s iPhone-on, de ha most keszulsz telefont venni, akkor szerintem vedd az 5-st / 5c-t, hogy ujabb keszuleked legyen. ( egyebkent a 4s-sel csak az a problema, hogy nem tul sok kepet / ill. zenet kepes tarolni. egyebkent minden mas hibamentesen fut rajta)
4/4 anonim válasza:
Igen, nekem is ez van, ugyanez a felhasználás nálam is és szuper.
Sokan mondták h nem lehet már frissíteni de nekem 8.4 van rajta és tökéletes. HA nincsenek nagy elvárásaid és cs erre akarod használni, illetve ha a világot se akarod megváltani akkor tökéletes választás.
Csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!